Nihat Atlı Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Nihat Atlı Seçim Sonuçları

Nihat Atlı Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde MHP Adana Kozan belediye başkan adayı olan Nihat Atlı isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:01

31 Mart seçimlerinde MHP Adana Kozan belediye başkan adayı olan Nihat Atlı isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Adana Kozan ilçesinde toplam 9 aday ile yarışan Nihat Atlı isimli MHP adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde MHP Adana Kozan adayı Nihat Atlı kimdir? MHP Adana Kozan adayı Nihat Atlı yüzde kaç oy aldı?

Nihat Atlı Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde MHP Adana Kozan belediye başkan adayı olarak gösterilen Nihat Atlı Kozan ilçesinde % 39,99 oranında oy almıştır. Kozan ilçesinde % 39,99 oranında oy olan Nihat Atlı adlı MHP adayı toplamda 31.385 adet oy sayısına ulaştı.

Nihat Atlı Kimdir?

Nihat Atlı Seçim Sonuçları

Nihat Atlı, 1958 Kozan doğumlu. İlk ve orta öğretimi Kozan'da tamamladı. MHP Kozan İlçe Başkanı olan Nihat Atlı, 2019 Yerel
Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinden Kozan ilçesi belediye başkan adayı olunca partideki görevinden istifa etti.
Nihat Atlı, evli ve 4 çocuk babasıdır.

Adana Kozan ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Nihat Atlı Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement