Nişantaşı'nda Yaşlı Kadına Gasp - Son Dakika
Güncel

Nişantaşı'nda Yaşlı Kadına Gasp

Nişantaşı\'nda Yaşlı Kadına Gasp

İstanbul Nişantaşı'nda bir gaspçı, yaşlı bir kadını takibe alarak apartmana girdiği sırada gasp etti.

10.01.2015 11:11  Güncelleme: 11:15

İstanbul Nişantaşı'nda bir gaspçı, yaşlı bir kadını takibe alarak apartmana girdiği sırada gasp etti. Kadının 7 saniye içerisinde gasp edilmesi ise güvenlik kameralarına an be an yansıdı.

Olay, geçtiğimiz hafta saat 21.00 sıralarında Nişantaşı'nda meydana geldi. İddiaya göre, kendisine hedef olarak yaşlı ve savunmasız kadınları seçen bir şahıs, yılbaşı haftasında lüks semtlere dadandı. Nişantaşı'nda alışveriş yaptıktan sonra evine gitmek isteyen 74 yaşındaki Ülkü Dülger, gaspçının son kurbanı oldu. Dülger çantasından anahtarını çıkartarak kapıdan girdiği sırada gaspçı da arkasından içeri daldı. Gaspçı, 7 saniye içerisinde Dülger'in çantasını ve parmağındaki evlilik yüzüğünü çalarak olay yerinden hızla uzaklaştı. Ülkü Dülger ise uzun süre olayın şokunu atlatamayarak, ayağa kalkmaya çalıştı. Ayağa kalkmayı başaran yaşlı kadın, yardım istemek için dışarıya çıktı. Dülger'in imdadına komşuları yetişti. Kadının olayı komşusuna anlatırken hala korku içinde olduğu görüldü. Tüm bu yaşananlar ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Olayın ardından yaşlı kadın durumu polise bildirdi. İhbar üzerine Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı birimler harekete geçerek gaspçının yakalanması için özel bir ekip kurdu. İlk olarak olayın gerçekleştiği apartmandaki güvenlik kameralarını inceleyen ekip, ardından da Nişantaşı'nı adeta ablukaya alarak incelemelere başladı. Yapılan çalışmalar sonucu gaspçının Aziz B. olduğu belirlendi. Şahıs, devriye gezen polis ekipleri tarafından nefes kesen kovalamacanın ardından suçüstü yakalanarak gözaltına alındı. Zanlının yakalanmasıyla Nişantaşı sakinleri de rahat bir nefes aldı. Gaspçı, polis merkezinde ifadesinin alınmasının ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Nişantaşı'nda Yaşlı Kadına Gasp - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement