Nükleer Kartşıtları Protesto İçin Toplanıyor - Son Dakika
Güncel

Nükleer Kartşıtları Protesto İçin Toplanıyor

Nükleer Kartşıtları Protesto İçin Toplanıyor

Nükleer Karşıtı Platform Ankara Bileşenleri, tüm dünyada kurulmak istenen nükleer santralleri protesto etmek için basın açıklaması yapacak.

06.03.2013 11:29  Güncelleme: 11:31

Nükleer Karşıtı Platform Ankara Bileşenleri, tüm dünyada ve Türkiye de kurulmak istenen nükleer santralleri protesto etmek için, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı önünde basın açıklaması yapacak Nükleer Karşıtı Platform Ankara Bileşenleri, tüm dünyada ve Türkiye de kurulmak istenen nükleer santralleri protesto etmek için, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı önünde basın açıklaması yapacak.

NKP Ankara Yerel Bileşenleri Sekreteryası'ndan yapılan yazılı açıklamada şu ifadeler kaydedildi:

"NKP Ankara Yerel Bileşenleri, Fukuşima Nükleer Enerji Santralinde yaşanan insanlık dramının ikinci yıl dönümünde tüm dünyada ve Türkiye de kurulmak istenen nükleer santralleri protesto ediyor. 11 Mart 2013 Pazartesi günü saat 12.30'da Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı önünde basın açıklaması yapılacak. Açıklama için saat 12.00'da Bakanlığın karşısında yer alan Adnan Ötüken Parkı'nda toplanılacak ve buradan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na yürünecek.

NKP Ankara Bileşenleri aynı gün saat 18.30'da YKM önünde basın açıklaması yaptıktan sonra Özgür Tiyatro Sokak gösterisi tekrarlanacak. Basın emekçilerini, nükleer felaketlerin yaşanmaması için düzenlenecek protesto etkinliklerini izlemeye çağırıyoruz." - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Nükleer Kartşıtları Protesto İçin Toplanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement