Öğrencilere Üniversiteye Hazırlık Desteği - Son Dakika
Güncel

Öğrencilere Üniversiteye Hazırlık Desteği

Öğrencilere Üniversiteye Hazırlık Desteği

Eyüp Belediyesi, iki yıl önce başlattığı " Eğitim Destek" projesini bu sene de hayata geçirdi.

13.01.2012 20:51  Güncelleme: 20:52

Eyüp Belediyesi geleneksel hale getirdiği "Eğitim Destek" projesiyle lise son sınıf öğrencilerine üniversiteye hazırlıkta destek oluyor. Eyüp'te lise son sınıfta okuyan 3638 öğrenciye 400 TL. Eğitim yardımında bulunuyor.

Otakçılar Lisesi, Mareşal Fevzi Çakmak Tic. Mes. Lisesi, Ali Rıza Özdereci ve Halis Kutmangil Çok Prog. Lisesindeki öğrenciler bugün burslarını aldı.

Otakçılar Lisesi ve Mareşal Fevzi Çakmak Tic. Meslek Lisesi'ndeki öğrencilerle Eyüp Belediyesi Başkan Yardımcısı Zafer Güven ve Semih Dikyol öğrencilerle bir araya geldi. Kısa bir konuşma yapan Başkan Yardımcısı Güven, öğrencilere üniversite sınavları için başarılar diledi.

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu da, Ali Rıza Özdereci ve Halis Kutmangil Çok Programlı Lisesi'ndeki öğrencilerle biraraya geldi. Başkan Kavuncu, Eyüp Belediyesi'nin bugüne kadar yaklaşık 7 bin öğrenciye eğitim katkı payı desteğinde bulunduğunu söyledi.

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Eyüp'teki eğitim seviyesinin çok daha iyi bir noktalara gelebilmesi için ellerinden gelen tüm gayreti gösterdiklerini ve liseler dışında ilköğretim öğrencileri için de kırtasiye desteğinde bulunduklarını açıkladı.

Başkan İsmail Kavuncu; "En önemli yatırım insana, eğitime yapılan yatırımdır. İlçemizde üniversiteye hazırlanan toplam 3638 öğrencimize birinci dönem ve ikinci dönem olmak üzere toplamda 400 liralık maddi destek vereceğiz. Lise son sınıf öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılamada katkıda bulunmak istedik… Gençlerimizin sınavlarda iyi dereceler yapacağına, ileride çok güzel projelere imza atacağına gönülden inanıyoruz. Her zaman gençlerimizin yanındayız" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Öğrencilere Üniversiteye Hazırlık Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement