Ortadoğu Dörtlüsü Temsilcisi Blair Filistin'de - Son Dakika
Güncel

Ortadoğu Dörtlüsü Temsilcisi Blair Filistin'de

Ortadoğu Dörtlüsü Temsilcisi Blair Filistin\'de

Blair, Filistin Başbakanı Hamdallah ile görüştü Hamdallah: "Gazze önceliğimiz. İsrail ablukası altındakilere gereken desteği veriyoruz"

30.01.2014 22:55

Filistin Başbakanı Rami el-Hamdallah, Gazze'nin öncelikleri olduğunu ve İsrail ablukası altındakilere yardım için gereken desteği verdiklerini belirtti.

Başbakanlık basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Hamdallah, resmi temaslarda bulunmak üzere Filistin'i ziyaret eden eski İngiltere Başbakanı ve Ortadoğu Dörtlüsü Temsilcisi Tony Blair ve beraberindeki heyetle Ramallah'taki başbakanlık konutunda biraraya geldi. Görüşmede bölgedeki ekonomik ve siyasi gelişmeler masaya yatırıldı.

Hamdallah, görüşme sırasında, Gazze'nin öncelikleri arasında olduğunu ve İsrail ablukası altındaki halka yardım için gereken desteği verdiklerini ifade etti.

Ortadoğu Dörtlüsü'nün doğalgaz arama ve denizsuyu arıtma projelerine katılmasının önemine de değinen Hamdallah, hükümetinin, çeşitli kesimlerin işbirliğiyle yürütülen doğalgaz arama ve deniz suyunun arıtılması gibi projelerin hayata geçirilmesi için çalıştığını vurguladı.

Blair ise Ortadoğu Dörtlüsü'nün 3 ay içinde çeşitli bölgelerde hayata geçireceği ekonomi projeleri hakkında Hamdallah'a bilgi verdi. - Ramallah

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ortadoğu Dörtlüsü Temsilcisi Blair Filistin'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement