Osmangazi Belediyesi’nden Bir Yeni Hizmet Binası Daha - Son Dakika
Güncel

Osmangazi Belediyesi’nden Bir Yeni Hizmet Binası Daha

Osmangazi Belediyesi’nden Bir Yeni Hizmet Binası Daha

Osmangazi Belediyesi'nce Armutköy'de Yaptırılan Hizmet Binası, Park Ve Çevre Düzenlemesi Görkemli Bir Törenle Açıldı.

30.11.2010 17:41  Güncelleme: 17:42

Osmangazi Belediyesi, köy ve mahallelerde yapımını sürdürdüğü hizmet binası ve çevre düzenlemelerine bir yenisini daha ekledi. Armutköy'ün önemli ihtiyaçlarından biri olan hizmet binası, park ve çevre düzenlemesi yapılan açılış töreniyle hizmete girdi. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın ev sahipliğinde düzenlenen törene Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti İlçe Başkanı Refik Özen, çevre mahallelerin muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı.

Osmangazi Belediyesi Gösteri Sanatları Topluluğu'nun halk dansları gösterisiyle renklenen törende konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi'de merkezden en uç mahalle ve köylere kadar hizmet götürdüklerini vurguladı.

Daha modern bir kent için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini ifade eden Başkan Dündar "Osmangazi Belediyesi sadece merkezde değil, ilçenin tüm mahalle ve köylerinde çalışmalarını sürdürüyor. Gece gündüz demeden vatandaşımıza en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz.

Bunun en güzel örneklerinden birinin açılışını da bugün yapıyoruz" diye konuştu. Emeği geçen herkesi kutlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de, bu önemli hizmetle Armutköy'ün vizyonunun gelişeceğine dikkat çekti.

Protokolun açılış kurdelesini kesmesinin ardından Başkanlar hizmet binasını ve parkı gezerek, mahalle sakinleriyle sohbet etti.

İki katlı binadan oluşan Armutköy Hizmet Binası'nda iki adet çok amaçlı salon, ofis ve bir de teknik oda yer alıyor. Modern oyun gruplarının yer aldığı ve çocuk parkını da içinde barındıran çevre düzenlemesi, süs havuzu, fitnes ve yürüyüş yolları ile yeşil alanlardan oluşuyor.

Başkanlardan Kabir Ziyareti

Armutköy halkıyla sohbet eden Başkanlar törenin ardından Kafkasya özgürlük savaşında Şeyh Şamil'in naibi olan Mehmet Emin Paşa'nın kabrini ziyaret etti. Armutköy Mahalle Muhtarı Osman Er'den Paşa'nın hayatı ile ilgili bilgi alan Başkanlar kabir başında dua etmeyi de ihmal etmedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Osmangazi Belediyesi’nden Bir Yeni Hizmet Binası Daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement