(Özel Haber) Bursa'lı Cevahir'den Komedi Filmi - Son Dakika
Güncel

(Özel Haber) Bursa'lı Cevahir'den Komedi Filmi

(Özel Haber) Bursa\'lı Cevahir\'den Komedi Filmi

'Geniş Aile' dizisinde Cevahir karakteriyle ünlenen Ufuk Özkan'a benzerliği ile dikkat çeken Bursalı Ersoy Berber, Bursa'da film çekiyor.

15.07.2012 11:59

'Geniş Aile' dizisinde Cevahir karakteriyle ünlenen Ufuk Özkan'a benzerliği ile dikkat çeken Bursalı Ersoy Berber, Bursa'da film çekiyor.

Kendileri yazıp, oynadığı 'Patlat bombayı' filminin çekimlerine Bursa'da devam ediliyor. Argo kelimeler kullanılmadan insanları güldürmeyi hedefleyen oyuncular, filmin vizyona gireceği günü merakla bekliyor. Filmin konusu köyden gelen 2 arkadaşın Bursa'da karşılaştıkları olayı ele alıyor. İki arkadaşın başından geçen komik olayları espirili bir dille sinemaseverlere anlatan oyuncular, beyaz perdeye girebilmek için iş dünyasından destek bekliyor. Filmin tamamını Bursa'da çekmeyi planlayan ekip, Bursa'nın güzelliklerini ve tarihi dokusunu anlatmayı istediklerini vurguladı. Bir televezyon kanalında yayınlanan 'Geniş aile' dizisindeki 'Cevahir' karakteriyle ünlenen Ufuk Özkan'a benzeyen Ersoy Berber, güzel proje hazırladıklarını belirterek, "Güzel film ortaya çıkartmak istiyoruz. Bunun için destek bekliyoruz. Bel altı olmadan insanları güldürmeye çalışıyoruz. Filmin konusu olarak 2 tane köyden gelmiş arkadaş var. Biri meşhur olmak isterken diğeri de yanında sağa sola koşturuyor. Bunlara 4 tane hırsız musallat oluyor. Başlarına olmadık işler geliyor. Bu durum filmi komedi şekline dönüştürüyor.

Filmi kendi çabamızla çektik. Bursa da bu işleri yapan arkadaşlarımız var. Malzemeleri onlardan tedarik ettik. Aykut Öztürk, Oyuncu Mustafa Berber hepsi fedakarlık yaptı. Cebimizden para çıkartmadık. FSM, Vatan Mahallesi, Yıldırım, İncirli ve Heykel'de çektik. Filmin tamamını Bursa'da çekmeyi düşünüyoruz. İş adamlarından destek bekliyoruz. Destek gelirse, filmi hemen gösteriye koyacağız" dedi.

"UFUK ÖZKAN'A FİLMDE OYNAMASI İÇİN RİCADA BULUNDUK"

Ufuk Özkan'a filmde yer alması için teklifte bulunduklarını söyleyen Berber, "Ufuk Özkan'ın dublörlüğünü yaptım. Kendisi ile bazı programlara katıldım. Dizilerde oynadık. Filmin geri kalan kısmında oynaması için kendisine ricada bulunduk. İnsanlar beni Cevahir'e benzetip yanıma geliyorlar. Film setlerinde daha çok oluyor. Cevahir' e benzemek güzel bir duygu" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel (Özel Haber) Bursa'lı Cevahir'den Komedi Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement