Eski Tellal Pazarı'nda Sanatçı Elbiseleri Satışında Durgunluk - Son Dakika
Güncel

Eski Tellal Pazarı'nda Sanatçı Elbiseleri Satışında Durgunluk

Eski Tellal Pazarı\'nda Sanatçı Elbiseleri Satışında Durgunluk

Sanatçılara film seti için elbise satışında durgunluk yaşadığı bildirildi.

14.08.2014 15:10

Sanatçılara film seti için elbise satışında durgunluk yaşadığı bildirildi. Bunun yaz dönemi olması ve ekonomik durgunluktan kaynaklandığı belirtilirken, sonbahara doğru satışların artmasının beklendiği ifade edildi.

Malatya Eski Tellal Pazarı'nda eski elbiseler satan Abdullah Karakaya, aynı zamanda sanatçılara film seti için elbise satışı veya kiralaması yaptığını belirtti.

Çeyrek asırdır bu işle geçimini sağladığını söyleyen Abdullah Karakaya, geçtiğimiz günlerde Kuzey Irak'ta çekilecek yeni film için elbiseler verdiğini ancak yaz döneminde durgunluk yaşandığını dile getirdi.

Bu durgunluğun yaz dönemi olması ve ekonomik durgunluktan kaynaklandığı belirten Karakaya, sonbahara doğru işlerin artmasının beklendiğini ifade etti. Karakaya, "Televizyonların yeni yayın dönemlerinin Ekim ayında başlaması ile dizi filmler de başlıyor. Muhtemelen bu dönemde işlerin hareketlenmesini bekliyorum" dedi.

Bugüne kadar birçok sanatçıya elbise verdiğini aktaran Karakaya, özellikle kadınların giydiği sultan ve ağa eşi elbiselerinin kendisinde bulunduğunu vurguladı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eski Tellal Pazarı'nda Sanatçı Elbiseleri Satışında Durgunluk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement