Özel Vatan İlkokulu'ndan Anlamlı Sanat Gecesi - Son Dakika
Güncel

Özel Vatan İlkokulu'ndan Anlamlı Sanat Gecesi

Özel Vatan İlkokulu\'ndan Anlamlı Sanat Gecesi

Ataşehir Özel Vatan İlkokulu öğrencileri bu yıl ikincisini gerçekleştirdikleri Sanat Gecesi'nde velilere ve davetlilere muhteşem anlar yaşattı.

28.01.2019 15:32  Güncelleme: 10:01

Okul öğrencilerinin kulüp faaliyetleri çerçevesinde dönem boyunca yaptıkları çalışmalar ve sanatsal etkinlikleri Ataşehir Zübeyde Hanım Hizmet içi Eğitim Enstitüsü'nde sergileyerek geceden elde edilen geliri bu yıl da Parıltı (Görmeyen Çocuklara Destek Derneği'ne) bağışladılar.

Özel Ataşehir Vatan İlkokulu Sanat Gecesi açılış konuşmasını Okul Müdürü Selma Sandıkçı Çatan yaptı. Çatan; Bir ülkenin geleceğine yapılmış en büyük yatırım insanına özellikle de gençlerine yapılmış yatırımdır diyerek, 4 yıldır öğrencilerimize STK'ları tanıtıp gönüllülüklerini esas alarak küçük destekleri bir araya getirerek bağış organizasyonları gerçekleştiriyoruz dedi.

Okul müdürünün konuşmalarının ardından okul korosunun söylediği şarkılar dinleyicilere keyifli anlar yaşatırken, meddah, halk oyunları ,modern dans gösterileri ve Parıltı Derneğinin görme engelli öğrencisinin şiiri misafirlerden tam puan aldı.

Deneyimli sunucu Didar Üstün'ün sunumu ile gerçekleşen gecede Ataşehir Belediyesi Başkan Yardımcıları, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü, Haberler.Com Ceosu Sümeyra Teymur ve Gönüllülük Eğitmeni İnal Aydınoğlu da yer aldı.

Gecenin sonunda Vatan Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Dr. Turay Kesler tüm katılımcı ve paydaşlara ayrı ayrı teşekkür ederek Parıltı Derneği Başkanı Sn.Hale Bacakoğlu'na plaket takdim etti.

Sanat gecesi tüm öğrenci, öğretmen ve protokol üyelerinin hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Özel Vatan İlkokulu'ndan Anlamlı Sanat Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement