Özhan'dan B2B Farkı - Son Dakika
Güncel

Özhan'dan B2B Farkı

Özhan\'dan B2B Farkı

Bursa'nın ilk yerel market zinciri ve güçlü markası Özhan Marketler Zinciri, sektöründe imza attığı ilklere bir yenisi daha ekledi.

10.09.2014 13:44  Güncelleme: 13:45

Uluslararası firmaların kullandığı B2B (Business to Business) sistemini kullanarak müşterileri ve tedarikçileri ile olan diyalogunu güçlendiren Özhan, Bursa'da ilk olmasıyla da rakiplerine ve diğer sektör paydaşlarına örnek oldu.

Perakende sektöründe getirdiği yenilikler ile fark yaratan Özhan Marketler Zinciri, hizmet kalitesini yükselten ilklere imza atmaya devam ediyor. İşletmenin kaynaklarını ve iş süreçlerini fiziksel mağazalardan dijital dünyaya aktaran B2B (Business to Business) sistemini kullanmaya başlayarak Bursa'da bir yeniliği daha hayata geçiren Özhan, bu sayede müşterileri ve tedarikçileri ile olan ilişkilerini güçlendirdi. Özhan Marketler Zinciri, sistem ile sektörü için önemli bir çalışmaya öncülük ederken süreçlerin hızlandırılması ile de maliyet ve zaman noktasında tasarruf sağladı.

DOĞRU ÜRÜNDE DOĞRU KAMPANYA

B2B sisteminin, bilgiye ulaşmada kolaylık ve hız sağlaması ile etkin pazarlama ve satış stratejileri oluşturulabildikleri değinen Özhan Marketler Zinciri Genel Müdürü İbrahim Özhan, "Promosyon stratejilerinin gözden geçirilmesi, tüketici tepkilerinin ve değişimlerinin kısa sürede alınması ile dostlarımıza avantajlı alışveriş imkanı sağlamak için doğru ürünlerde doğru kampanyaları hayata geçirebiliyoruz" diye konuştu.

B2B'nin tedarikçiyle olan diyaloglarını daha da pekiştirdiğini ve bu sayede daha sağlam kararlar alabilme imkanı bulduklarını belirten Özhan, sektör paydaşları ile sağlıklı ve hızlı işleyen bir tedarik pazarı oluşturulduklarını dile getirdi. B2B'nin ihtiyaç duyulan ürünlerin internet üzerinden toptan alış ve satışlarında kolaylık sağladığına dikkat çeken Özhan, "B2B, kullanıcısına kapalı bir ağ yapısında; firmaya bağlı bayi, tedarik, stoklama, dağıtım, pazarlama gibi iş süreçlerini etkin bir şekilde kullanma olanağı sunuyor. Bu sayede operasyonel işlerin yol açtığı zaman kaybını minimuma indirebiliyorsunuz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Özhan'dan B2B Farkı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement