Parfüm Kutuları Bomba Gibi Patladı - Son Dakika
Güncel

Parfüm Kutuları Bomba Gibi Patladı

Parfüm Kutuları Bomba Gibi Patladı

*küçükçekmece'de parfüm ve kozmetik ürünlerinin satıldığı iş yerinde yangın çıktı.*Patlama anları ve ardından yükselen alevler bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.*Patlama sesleri çevrede korku ve paniğe yol açtı.

15.01.2012 02:08

*küçükçekmece'de parfüm ve kozmetik ürünlerinin satıldığı iş yerinde yangın çıktı.

*Patlama anları ve ardından yükselen alevler bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

*Patlama sesleri çevrede korku ve paniğe yol açtı.

Haber-Kamera: Ozan Ural İstanbulDHA

Sefaköy Halkalı Caddesi üzerinde parfüm ve kozmetik ürünlerinin satıldığı iş yerinde saat 23.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler nedeniyle işyerindeki parfüm kutuları bomba gibi patladı. Alevler kısa sürede iş yerini sararken, zaman zaman duyulan patlama sesleri çevrede korkuya sebep oldu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına güçlükle müdahale edebildi. İtfaiye ekiplerinin yoğun çalışması sonucu yangın 1 saatte kontrol altına alınabildi.

Şiddetli patlama sesi duyduklarını belirten çevre sakinleri, olay esnasında dükkanın kapalı olmasının büyük bir şans olduğunu vurguladı. Can kaybı ve yaralanmanın yaşanmadığı olayda yangının çıktığı bina büyük hasar gördü, çevredeki işyerleri ve evlerde küçük çapta hasarlar oluştu. Güvenlik şeridi çeken polis ekipleri, geniş çaplı araştırma başlattı.

O ANLAR CEP TELEFONU KAMERASINDA

Yangının başladığı sırada bir vatandaş cep telefonu olayı görüntülemeye başladı. Görüntüler dükkandan çıkan yoğun dumanla başlıyor. Duyulan büyük bir patlamanın ardından alevlerin yükseldiği görülüyor. Kamera kayıttayken, çevrede yaşanan panik ve korku anları da görülüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Parfüm Kutuları Bomba Gibi Patladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement