Ali Koç'tan teknik direktör açıklaması: 7 Haziran'da kim olduğunu öğreneceksiniz - Son Dakika
Spor

Ali Koç'tan teknik direktör açıklaması: 7 Haziran'da kim olduğunu öğreneceksiniz

Fenerbahçe'de mevcut başkan Ali Koç, seçilmesi halinde çalışacağı teknik direktör ile ilgili açıklamalarda bulundu. Koç, ''İsmail Hoca ile mi devam edeceğiz yoksa yabancı hoca ile mi şunun garantisini verebilirim; Cuma günü seçime girerken hocamızın kim olduğunu net bir şekilde bileceksiniz'' ifadelerini kullandı.

29.05.2024 21:47

Fenerbahçe'de mevcut başkan Ali Koç, seçim çalışmaları kapsamında kongre üyeleri ile buluştu. Teknik direktör seçimine dair çarpıcı bir açıklama yapan Koç, seçimi kazanırsa hangi teknik direktörle çalışacağını 7 Haziran Cuma günü duyuracağını söyledi.

"YENİ HOCAYI 7 HAZİRAN'DA ÖĞRENECEKSİNİZ"

Seçimi kazanması halinde çalışacağı teknik direktör hakkında açıklamalarda bulunan Koç, "İsmail Hoca ile mi devam edeceğiz yoksa yabancı hoca ile mi şunun garantisini verebilirim; Cuma günü seçime girerken hocamızın kim olduğunu net bir şekilde bileceksiniz" dedi.

Ali Koç'tan teknik direktör açıklaması: 7 Haziran'da kim olduğunu öğreneceksiniz

İSMAİL KARTAL'A ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Teknik direktör İsmail Kartal'ın performansına değinen Koç, "İsmail Kartal, Fenerbahçe'nin büyük bir değeri. İstatistikleri alt üst etti. 99 puan topladı, 99 gol attı, deplasmanlarda hiç yenilmedi. Bizim önümüzü kesmeye güçleri yetmedi, rakibimizi ittirdiler" ifadelerini kullandı.

Ali Koç'tan teknik direktör açıklaması: 7 Haziran'da kim olduğunu öğreneceksiniz

"AZİZ YILDIRIM İLE KUCAKLAŞALIM"

Aziz Yıldırım'ın Jose Mourinho ile ilgili yaptığı açıklamalar hakkında da konuşan Ali Koç, "Aziz Yıldırım, Mourinho'yu açıklamış. Gelsin beraber televizyona çıkalım. Kongre öncesi kucaklaşalım" şeklinde konuştu.

STADYUM KAPASİTESİ

Koç, Stadyum kapasitesiyle ilgili "Ayakta seyirci almak için açılır kapanır koltuklar yapacağız. Ahmet Ketenci 1.5 ml $ yatırım ile yapacak. Böylece Avrupa maçlarında oturarak ligde ayakta maç izleme imkanı sağlayacağız" açıklamasını yaptı.

BENZEMA TRANSFERİ

Son olarak Karim Benzema haberlerinin gerçeği yansıtmadığını söyleyen Koç, "Benzema haberi tamamen gerçek dışıdır. Bunlar bir ayak oyunudur!" sözlerini sarf etti.

Ali Koç\'tan teknik direktör açıklaması: 7 Haziran\'da kim olduğunu öğreneceksiniz

Son Dakika Spor Ali Koç'tan teknik direktör açıklaması: 7 Haziran'da kim olduğunu öğreneceksiniz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • Sal Gorguzel: Supriz yeni isim Ismail Kartal SLX.. :) 27 2 Yanıtla
  • Armağan Gönen: Aykut kocaman ?? 12 9 Yanıtla
  • mustafa sagdic: bu arap ismail ile devam eder. 14 4 Yanıtla
    Hs Ak: Gelecek hoca İsmail hocadan fazla puan toplama ihtimali yok, alışa saya kadar 3ay geçer şampiyonlar liğinden elenir uefa liğinden 2 yenilgi alır 5 haftada 8 puan toplar hadi sana güle güle, gel İsmail hocam denir, en başta İsmail hoca olsun tranferlerde nokta atışı ile Bi kaç takviye yeter zaten yalnız eldeki kadro korunduğu sürece. 10 2
  • Sabri İnce: Aziz Yıldırım'ın başkan olmadan td açıklaması doğru mu ? 10 3 Yanıtla
    Turgay Uysal: Aziz yıldırım o 1 1
  • Yunuss Bayern: Artık şu fenerbahçe haberlerini kapatalım 9 3 Yanıtla
  • Buğra BALABAN: Fener ahalisi böyle vefasızdır işte. Takıma ömründe kazandırmadığı puanı kazandır, deplasmanda yenilgi yüzü görme; ama isteneni veremeyince anında şut. Bi sabretseler alacaklar meyvesini. Ama onlarda bu basiret yok 10 0 Yanıtla
  • Kemal Demir: Arap’la devam 6 4 Yanıtla
  • Alper Ülgentay: Kloop ismoş ?? 3 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement