Popique Organics'ten Rengarenk ve Eğlenceli Bir Koleksiyon - Son Dakika
Güncel

Popique Organics'ten Rengarenk ve Eğlenceli Bir Koleksiyon

Popique Organics\'ten Rengarenk ve Eğlenceli Bir Koleksiyon

Popique Organics, yine birbirinden eğlenceli ürünlerin yer aldığı yeni koleksiyonu ile annelerin gözdesi olacak.

11.03.2014 15:48  Güncelleme: 16:56

Eğlenceli desenleri, organik giyimde görmeye alışkın olmadığımız renkli tasarımları ile annelerin gözdesi haline gelen %100 organik bebek giyim markası Popique Organics'in yeni koleksiyonu yine rengârenk… Üstelik eğlenceli dünyasına yeni karakterler ve modeller de ekleyen Popique Organics, artık B&G Store, Beymen Kids Harvey Nichols ve Brandroom mağazalarında organik tutkunu annelerle buluşuyor.

2013 yılında piyasaya çıkardığı ilk koleksiyonuyla organik bebek ürünleri kategorisine farklı bir soluk getiren ve yoğun ilgi ile karşılaşan Popique Organics, yine birbirinden eğlenceli ürünlerin yer aldığı yeni koleksiyonu ile annelerin gözdesi olacak.

Eğlenceli tasarımlarına "Boom", "Galaksi", "Kızgın Penguen", "Pac-Man", "Rock", "Vişne Kuru Kafa" gibi yenilerini ekleyerek tasarım çeşitliliğini artıran Popique Organics, tek alt ve uzun kollu t-shirtleri de ürün portföyüne ekledi.

Ayrıca 2014'ü %100 organik olan birbirinden eğlenceli ve rengarenk ürünleriyle karşılayan Popique Organics, www.popique.com adresine kayıt yaptıran yeni üyelerine 25 TL tutarında hediye çeki de kazandırıyor.

Geçerliliği dünyaca kabul gören "Global Organik Tekstil Standardı (GOTS)" sertifikasyonuna sahip Popique Organics ürünleri, yine capcanlı renkler ve birbirinden eğlenceli tasarımlarla stil sahibi ebeveynlerin ilk tercihi olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Popique Organics'ten Rengarenk ve Eğlenceli Bir Koleksiyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement