Ragbide Bostanlıspor Şampiyon - Son Dakika
Güncel

Ragbide Bostanlıspor Şampiyon

Ragbide Bostanlıspor Şampiyon

Yeşil Kırmızılılar, yenilmeden, gol yemeden, rekor kırarak zirveye ulaştı.

19.05.2014 08:39  Güncelleme: 08:33

Türkiye Bayanlar Ragbi Şampiyonası Bostanlıspor ile Samsun 1919 arasında oynanan final maçıyla sona erdi. Geçen yılın şampiyonu ve şampiyonluğun bir numaralı adayı Samsun 1919'a adeta nefes aldırmayan ve sahasına hapseden Bostanlıspor, 41-0'lık sonuçla Türkiye şampiyonu oldu…

Buca Stadı'nda 3 gün süren ve Bostanlıspor yenilmeden ve sayı yemeden şampiyon olduğpu şampiyonada, bugün yarıfinal ve klasman karşılaşmaları yapıldı. Yarı final maçlarında Samsun 1919 Kocaeli'yi 42-0, Bostanlıspor, şampiyonluk için aday gösterilen bir başka ekip Edirne Trakya'yı 35-0 yenerek finalist oldu. Bostanlıspor finalde, rakibine adeta nefes aldırmadı ve bir kez bile olsun yarı alanına sokmadı, peş peşe try yaparak (gol atarak) ilk yarıyı 22-0 önde tamamladı. Yeşil kırmızılı ekip, ikinci yarıda da aynı başarılı oyununu sürdürerek, sahadan 41-0'lık galibiyetle ayrıldı. Şampiyonluğa uzandı. Bostanlıspor yaptığı 6 maçta hiç gol yemedi. Şampiyonaların rekor sayısı olan "En çok gol atan takım" (297 gol) ve "Gol yemeyen takım" unvanı elde etti.

Şampiyonada, Kocaeli'ni 15-0 yenen Edirne Trakya üçüncü, Kocaeli 4., ODTÜ'sini 15-0 yenen Karşıyaka Starları beşinci, ODTÜ 6., İstanbul Pandaları 15-0 yenen Eskişehir Aqua 7., İstanbul Pandalar 8., Eskişehir 222 Gençlik 9. Oldu.
Şampiyon Bostanlıspor, ikinci Samsun 1912, üçüncü Edirne Trakya'ya kupa ve madalyalarını Ragbi Federasyonu Başkanı Şahin Kömürcü, Asbaşkan Sıddık Topaloğlu ve Gençlik Hizmetleri İzmir Şube Müdürü Emin Küçük verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ragbide Bostanlıspor Şampiyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement