Raisa&Vanessa ve Trendyol, Güçlerini Birleşti - Son Dakika
Güncel

Raisa&Vanessa ve Trendyol, Güçlerini Birleşti

Raisa&Vanessa ve Trendyol, Güçlerini Birleşti

6. sezonunda merakla beklenen Bohemian Rhapsody Koleksiyonu 15 Mart Perşembe günü moda severlerle buluşuyor.

14.03.2018 14:55  Güncelleme: 17:50

2018 yılının en heyecan verici koleksiyonunda dünya modasına paralel; croptop elbiseler, kendinden simli kumaşlar, derin göğüs dekoltesini kaplayan asimetrik ip detayları, sırt dekolteleri ve transparan kumaşlar koleksiyonun karakterini oluşturuken, yazın simgesi çiçekler, püsküller ve R&V'nın dünya çapında imzası haline gelen volan kollar modern ve çarpıcı bir stil sunuyor.

Moda severlerin merakla beklediği 2018 RV for Trendyol Bohemian Rhapsody Koleksiyonu 15 Mart Perşembe itibariyle satışa başlıyor. 2018 yaz sezonunun öne çıkan tüm trendlerinin sunulduğu, feminen duruşların öne çıktığı koleksiyonda Raisa&Vanessa tarzının temsilcisi olan eklektik ve maksimalist stilin etkilerini koleksiyonun her parçasında yansıtıyor.

57 parçadan oluşan elbise modellerini hem kısa, hem uzun seçenekleriyle gördüğümüz RV for Trendyol 2018 koleksiyonunda fırfırlı etekler başrolü üstlenirken; şifon kumaşlar, çiçek desenleri, transparan detaylar, parlak ve açık renkler en çok da kırmızı ve siyah göze çarpıyor. Raisa&Vanessa'nın yenilikçi tasarım bakış açısıyla şekillenen koleksiyonda; croptop elbiseler, karın, sırt, göğüs dekolteleri, vücudu saran örgü elbiseler, sezonun temsilcisi püsküller, danteller ve işlemeler volan kollarla iddialı bir birliktelik yakalıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Raisa&Vanessa ve Trendyol, Güçlerini Birleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement