Reyhanlı Anadolu Gençlik'ten Yaz Finali - Son Dakika
Güncel

Reyhanlı Anadolu Gençlik'ten Yaz Finali

Reyhanlı Anadolu Gençlik\'ten Yaz Finali

Anadolu Gençlik Derneği Reyhanlı Şubesi Yaz Etkinlikleri final programı yapıldı.

08.08.2012 14:47

Programa Saadet Partisi GİK Üyesi ve Hatay İl Başkanı Necmettin Çalışkan, Reyhanlı İlçe Başkanı İbrahim GÖÇMEZ, Anadolu Gençlik Derneği Hatay Şube Başkanı Recep Bilgin, Reyhanlı İlçe Temsilcisi Zabit GÜLER, öğrenciler, veliler ve vatandaşlar katıldı.

Anadolu Gençlik Derneği salonunda yapılan final programında Hatay Şube Başkanı Recep Bilgin, gençlere yönelik çalışmalar yapan dernek mensuplarına yaptıkları hizmetten dolayı teşekkür ederek, "Ülkemiz gençleri manevi eğitimden uzak bir şekilde yetiştiriliyor. Bunun neticesinde geleceğimiz tehdit altındadır. Evlatlarımıza sahip çıkmak hepimizin görevidir. Hep birlikte bu duruma dur demek zorundayız dedi.

Saadet Partisi GİK Üyesi ve Hatay İl Başkanı Necmettin Çalışkan ise, yaptığı konuşmada ''Değerlerimize bağlı gençlerin yetişmesi için her türlü fedakârlık yapmalıyız. Hz Peygamber beşikten mezara kadar ilim tahsil ediniz buyurmaktadır. Yani insanın bebeklik çağlarından yaşlılık dönemlerine kadar sürekli öğreneceği şeyler vardır. Hayatın her döneminde eğitim faaliyetlerinin içinde olmak zorundadır " dedi.

Program sonunda birinci gelen öğrenciye bisiklet ve hediye setinden oluşan ödülü Necmettin Çalışkan, ikinciye Recep Bilgin üçüncüye İbrahim Göçmez verdi. Programda tüm öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Reyhanlı Anadolu Gençlik'ten Yaz Finali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement