Rixos Konya Hotel Yılbaşında 3000 kişiye Ev Sahipliği Yaptı - Son Dakika
Güncel

Rixos Konya Hotel Yılbaşında 3000 kişiye Ev Sahipliği Yaptı

Rixos Konya Hotel Yılbaşında 3000 kişiye Ev Sahipliği Yaptı

Şehrin önde gelen markası Rixos Konya otel bu sene yılbaşında ilklere imza attı.

02.01.2013 16:31

Şehrin sosyal yaşam ve aktiviteye açılan farklı ve elit yüzü Rixos Konya otelde 7'den 77 'ye toplam 3000 kişi yılbaşı gecesi hizmet aldı .

Rixos Konya Satış Müdürü Onur Çakır, " Rixos Konya olarak her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz yılbaşı programımıza bu senede çok iyi hazırlandık.Bu sene kişi sayısımızdaki rekor katılım ile bir ilke imza attık.Yılbaşında Konya'daki tek adres olduğumuzu bir kez daha göstermiş olduk. Yılbaşı resepsiyonu ile başlayan gecemiz, yeni yılın ilk ışıklarına kadar devam etti.Birbirinden farklı eğlence alternatifleriyle yine her kesimden misafirlerimizin taleplerine hizmet verdik. Geleneksel yılbaşı balomuzda Özlem Savaş'ın muhteşem performansı tüm konuklarımızdan tam puan aldı. Club İnferno sabahın ilk ışıklarına kadar konuklarını ağırlamaya devam etti. Selçuklu Salonu , Humayun Restaurant,X- Side Pub, Foga bar ve 101 Lounge'da misafirlerimiz unutulmaz anlar yaşadılar' dedi.

Özlem Savaş Yılbaşında Rixos Konya'da Coştu,Coşturdu!

Sözlerine şöyle devam eden Çakır; 'Uzun bir aradan sonra sahnelere geri dönen ve hızlı bir giriş yapan Özlem Savaş Yılbaşı'nda Konya Rixos balo salonu sahnesinde fırtılar estirdi.550 kişinin katıldığı yılbaşı balosuna Özlem Savaş'a ilgi çok büyük oldu,Fotoğraf Çektirmek için yarışan Konyalılar Özlem Savaş sahneye çıktığı an itibari ile hiç oturmadılar,çoluk çocuk hep birlikte yeni yıla merhaba diyen konyalılar,büyük bir eğlenceye imza attılar.Özlem Savaş hiç oturmayan Konyalılar karşısında şaşkına döndü ve anında repertuarını hareketli yaptı,büyük bir ilgi gören Savaş ''Ben böyle güzel eğlenen bir Konya görmedim,süperdi,inanın bir ara fotoğraf çektirmekten şarkı söyleyemedim tabi bu ilgi beni çok memnun etti,sevilmek güzel şey beni yalnız bırakmayan Konya halkına teşekkür ederim ''diyerek güzel geçen sahnesinin keyfini çıkardı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Rixos Konya Hotel Yılbaşında 3000 kişiye Ev Sahipliği Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement