Rıxos Sungate'e 'En İyi Aile Oteli' Ödülü - Son Dakika
Güncel

Rıxos Sungate'e 'En İyi Aile Oteli' Ödülü

Rıxos Sungate\'e \'En İyi Aile Oteli\' Ödülü

Saffet YENİGÜN KEMER (Antalya), (DHA)- TATİL değerlendirme şirketi HolidayCheck ve Hotel Consulting Service'nin ölçümlemeleri ve kriterlerine göre 'En İyi Aile Oteli' seçilen Rixos Sungate Hotel'e, törenle ödül verildi.

10.04.2012 12:15

Saffet YENİGÜN KEMER (Antalya), (DHA)- TATİL değerlendirme şirketi HolidayCheck ve Hotel Consulting Service'nin ölçümlemeleri ve kriterlerine göre 'En İyi Aile Oteli' seçilen Rixos Sungate Hotel'e, törenle ödül verildi.

Avrupa'nın en ünlü tatil değerlendirme sitesi HolidayCheck ve Hotel Consulting Service'nin işbirliğiyle en iyi otelleri belirlemek için değerlendirme yapıldı. HolidayCheck, tatilcilerin internet sitesine yaptığı yorumlar sonrasında 'En İyi Ülke Oteli', 'En İyi Resort Oteli', 'En İyi Şehir Oteli', 'En İyi Kış Oteli', 'En İyi Sağlık ve Yürüyüş Oteli', 'En İyi Aile Oteli' ve 'En İyi Yetişkin Oteli' olmak üzere oteller 7 kategoride değerlendirildi. En az yüzde 90 tavsiye oranına sahip oteller, değerlendirmeye alındı. Değerlendirmede, Antalya Beldibi'ndeki Rixos Sungate Hotel 'En İyi Aile Oteli' ödüle layık görüldü. Ödülü, Rixos Sungate Hotel'de düzenlenen törenle otelin Genel Müdürü Cem Uzan, Hotel Consulting Service Baş Denetmeni Dominic Niehoff'tan aldı.

'HİZMETTE FARK YARATTIK'

Törende konuşan Rixos Sungate Hotel Genel Müdürü Cem Uzan, verdikleri hizmet kalitesiyle fark yarattıklarını söyledi.

Uzan, her geçen gün dünya hizmet anlayışında üst sıralarda yer almayı amaçladıklarını vurguladı. Uzan, Misafirlerimizin memnuniyeti motivasyon kaynağımız oluyor Rixos Sungate'deki Rixy Club etkinlikleri ile çocuklar tatilleri boyunca hem eğlenceli, hem de eğitici saatler geçiriyor. Küçük misafirlerimizin piyanodan gitara, bateriden kemana birçok enstrümanla tanıştığı, çizime meraklı çocukların ise karikatür akademisinde mizahla iç içe vakit geçirebildiği alanlar yaratıyoruz. Bu da ailelerin tercih sebebi oluyor dedi.

Beldibi'de konumlanan Rixos Sungate, 720 metre uzunluğunda sahili, marinası, 2 özel iskelesi ve lüks mimariyle tasarlanmış 1094 odasıyla hizmet veriyor.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Rıxos Sungate'e 'En İyi Aile Oteli' Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement