Saatcı'dan Finalist Gençlere Akşam Yemeği - Son Dakika
Güncel

Saatcı'dan Finalist Gençlere Akşam Yemeği

Saatcı\'dan Finalist Gençlere Akşam Yemeği

U 17 Türkiye Şampiyonası 68 ilden 118 takımın katılımı ile yapılmıştı.

06.06.2012 16:49

Sezon boyunca başarılı bir grafik çizen Fethiyespor U 17 futbol takımı, Türkiye şampiyonluğunu finalde kaçırmış, ikincilik kupasını ilçeye getirmişti. Türkiye ikinciliği ile geri dönen takımımızı Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı akşam yemeğinde bir araya getirdi. Yemekte İsmail Öztürk, Başkan Saatcı profesyonel futbol takımın imzalı formasını Saatcı'ya hediye etti.

Yemeğe Fethiye Kaymakamı Mehmet Ali Karatekeli, Cumhuriyet Başsavcısı Ergün Tokgöz, Garnizon Komutanı Binbaşı Halil Özçelik, Fethiye Belediyesi Başkan yardımcıları Mehmet Yılmaz Cesur ile Metin Talaş, Fethiyespor Kulübü Başkanı İsmail Öztürk, Fethiyespor U15, U17 ve U19 takımları teknik direktörleri, kulüp yönetimi ve futbolcular katıldı. Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'nın himayesinde gerçekleşen yemekte futbolcular Saatcı'yla 2'ncilik kupası ve hediyelerle fotoğraf çektirdi. Başkan İsmail Öztürk ve U 17 futbolcuları Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'ya çok özel bir hediye de verdiler. Başkan İsmail Öztürk, Fethiyespor'a verdiği desteklerden dolayı, Başkan Saatcı'ya profesyonel futbol takım futbolcuların imzaladığı formayı takdim etti.

Futbolcuların yanına giderek başarıların daim olması gerektiğini ve gelecekte profesyonel şubede forma giymeleri için daha çok çalışmaları gerektiklerini belirten Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, "Fethiyespor'un U17 futbol takımı Türkiye Şampiyonasında final oynadı. Penaltılarda kaybettik. Fethiyespor Profesyonel takımının play–off maçlarındaki yoğunluktan dolayı çocuklarımızla beraber olamamıştık. Kısmet bugüneymiş. Çocuklarımın hepsinin gözlerinden öpüyorum. Çocuklarımızı bu konumlara getiren hocalarımıza da teşekkür ediyorum. Gönül arzu ediyor ki bu çocuklarımız inşallah uzun vadede Fethiyespor Profesyonel takımının formasını sırtlarına geçirsin. Türkiye'nin çeşitli büyük takımlarına gitsinler. Bunun yolu da çalışmaktan geçiyor" dedi.

Fethiyespor Kulübü Başkanı İsmail Öztürk ise, "Genç takımımız başarılı bir sezon geçirdi. Şampiyonluk kupasını penaltılarda kaybettik. Başkanımız günlerdir bize söylüyordu. Takımımızı kutlayalım hem de onlarla bir yemek yiyelim diye. Her zaman olduğu gibi böyle kritik dönemlerde özellikle oyuncularımızla ilgili motivasyona ve birlikteliğimize yönelik bu tip programları Başkanımız Behçet Saatcı hazırlıyor. Sağolsun. Çocuklarımız, Fethiyespor'un gelecekte ki futbolcularıdır" dedi.

U17 Fethiyespor Futbol Takımı Teknik Direktörü Enver Ataçocuğu, futbolcuların en geç 2, 3 yıl içerisinde profesyonel şubede futbol oynayabileceklerini söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Saatcı'dan Finalist Gençlere Akşam Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement