Sağlıktaki Katkı Paylarını Kaldıracağız. - Son Dakika
Güncel

Sağlıktaki Katkı Paylarını Kaldıracağız.

Sağlıktaki Katkı Paylarını Kaldıracağız.

Saadet Partisi Milletvekili Adayları Çalışmalarına Devam Ediyor.

03.06.2011 16:03  Güncelleme: 16:10

Saadet partisi milletvekili adayları çalışmalarına devam ediyor. Yoğun bir tempoyla çalışmalarını yürüten Saadet Partisi Milletvekili Adayları Ruh Sağlığı Hastalıkları Hastanesini, Özel Hayat Hastanesini ve Hastaneler Caddesi esnaflarını ziyaret ettiler.

İlk olarak Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi personelini ziyaretle güne başlayan Saadet Partisi Milletvekili Adayları Prof. Dr. Latif Öztek ve Ecz. İbrahim Öcal'ı Hastane Başhekimi Dr. Mustafa Namlı ağırladı. Başhekimin makamında fikir alışverişinde bulunan adaylar milli görüş iktidarında sağlıkta yapılması planlanan projeleri Dr. Namlı ile paylaştılar, samimi bir ortamda gerçekleşen sohbette her iki taraf da başarı temennilerinde bulundular.

Hastane çalışanlarını da ziyaret eden Saadet Partisi Milletvekili Adayları çalışanlar tarafından ilgiyle karşılandı.

Ruh Sağlığı Hastalıkları Hastanesinin ardından Özel Hayat Hastanesine geçen Saadet Partisi Milletvekili Adaylarını Özel Hayat Hastanesi Yönetici Opr. Dr. Erduran GÜR karşıladı. Dr. Erduran Gür ile Sağlık sektörünün sorunları üzerinde fikir alışverişi yapan adaylar, Dr. Erduran Gür'e teşekkürleri ileterek başarılar dilediler.

Dr. Erduran Gür'de ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, adaylara çalışmalarında başarılar diledi.

Hastane personellerini ziyaret eden ve hastalarla görüşen Saadet Partisi Milletvekili Adayı Ecz. İbrahim Öcal birçok konuda olduğu gibi sağlık konusunda da iktidarın yanlışlar yaptığına dikkat çekerek, sağlık hizmetinin herkese ücretsiz olması gerektiğini, katkı paylanın bir tür haraç olduğuna dikkat çekti.

Saadet Partisi Milletvekili Adayları Hastane ziyaretlerini ardından Hastaneler Caddesinde esnaf ziyareti yaptılar. Esnafların sorunlarını dinleyen adaylar esnafın Milli Görüşe büyük bir ilgi gösterdiğini ve özlem duyduğunu belirttiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sağlıktaki Katkı Paylarını Kaldıracağız. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement