Şahinkaya'da İstiklal Marşı Okuma Yarışması - Son Dakika
Güncel

Şahinkaya'da İstiklal Marşı Okuma Yarışması

Şahinkaya\'da İstiklal Marşı Okuma Yarışması

Özel Şahinkaya Koleji'nde Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un vefatının 78. ve İstiklal Marşı'nın kabulünün 93. yılı anısına 'İstiklal Marşı'nı En Güzel Okuma Yarışması' düzenlendi.

15.03.2014 10:52

Şahinkaya Koleji Gösteri ve Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen yarışmaya ilköğretim ve lise kademesinden çok sayıda öğrenci katıldı. Yarışmanın jüri üyeliklerini ise; Özel Şahinkaya Fen Lisesi Müdür Yardımcısı Zeynep Acarkal, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni İsmet Balkaya, Türkçe Öğretmeni Muhsin Şener, Tiyatro ve Drama Öğretmeni Nedim Buğral yaptılar.

İstiklal Marşı'nı okumak için sahneye çıkan Şahinkayalı öğrenciler, birincilik için büyük bir coşkuyla hünerlerini sergilediler. Özellikle Şahinkaya Koleji ilkokul öğrencilerinin seslendirdiği İstiklal Marşı performansı herkesi duygulandırırken, izleyiciler tarafından da ayakta alkışlandı.

Öğrencilerin başarısı karşısında jüri üyelerinin oldukça zorlandığı derecelendirme soncunda; ilkokul seviyesinde 4-B sınıfından İdil Mışıl, Ortaokul kademesinde 7-A sınıfından Altuğ Umut Karademir ve lisede ise Asil Erözmen ve Meriç Berk Alpuruk İstiklal Marşı'nı En Güzel Okuma Yarışması'nda birinci oldular.

Birincilik kürsüsüne çıkanlar çeşitli hediyelerle ödüllendirilirken, yarışmaya katılan tüm Şahinkayalı öğrencilere de katılım sertifikaları verildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şahinkaya'da İstiklal Marşı Okuma Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement