Şair ve Yazarlar Başkan Yılmaz'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Şair ve Yazarlar Başkan Yılmaz'ı Ziyaret Etti

Şair ve Yazarlar Başkan Yılmaz\'ı Ziyaret Etti

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 4.sü düzenlenen “Uluslararası Şiir Günleri” kapsamında Samsun’a gelen şair ve yazarlar Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı ziyaret etti.

20.12.2013 17:33

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 4.sü düzenlenen "Uluslararası Şiir Günleri" kapsamında Samsun'a gelen şair ve yazarlar Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesi'nce organize edilen "4. Uluslararası Samsun Şiir Günleri" etkinliği 20-22 Aralık 2013 tarihleri arasında Büyükşehir Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Şiir Günleri etkinliğine katılmak için yurt içi ve yurt dışından çok sayıda ünlü şair ve yazar Samsun'a geldi. Şair ve yazarlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, 4. Uluslararası Samsun Şiir Günleri'nin başlamasını özlemle beklediğini söyledi.

Samsun'u çok beğendiğini ifade eden Kıbrıslı şair ve yazar Beste Sakallı, "Samsun'a her geldiğimizde daha da güzelleşmiş buluyoruz. Samsun'da yapı olarak bir kalkınma görürken aynı zamanda sanatın da geri planda olmaması ve sosyal sorumluluk ile şiirinde bunun yanında yürümesi, şiirle uğraşan şair ve yazar olarak Kıbrıs'tan çok güzel görünüyor" dedi.

Program hakkında Başkan Yılmaz'a bilgi veren Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Necmi Çamaş, "Samsun için bir program yapmak için Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği (İLESAM) Genel Başkanı Mehmet Nuri Parmaksız'a ilettiğimizde bize gönülden destek oldular" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şair ve Yazarlar Başkan Yılmaz'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement