Sakarya'da Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna Yemek Verildi - Son Dakika
Güncel

Sakarya'da Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna Yemek Verildi

Sakarya\'da Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna Yemek Verildi

Serdivan Belediyesince şehit aileleri, gaziler ve yakınları onuruna yemek verildi.

01.02.2018 10:10

Serdivan Belediyesince şehit aileleri, gaziler ve yakınları onuruna yemek verildi.

Bir tesiste düzenlenen etkinlikte konuşan Vali İrfan Balkanlıoğlu, Türkiye'nin şu anda çok ciddi şekilde terörle mücadele ettiğini belirterek, Afrin'deki Türk askerlerine kolaylıklar diledi.

Dünyanın en kıymetli bölgesinde oldukları için herkesin ülkelerinde gözü olduğunu vurgulayan Balkanlıoğlu, "Dış güçler terörü destekleyerek kuruyorlar, zamanı gelince de liderlerini öldürüyorlar. Şu anda PKK'yı kullanıyorlar, işleri bitince onları da bitirecekler. Allah'a çok şükür başımızda kuvvetli bir lider var. Kendi silahımızı artık kendimiz yapıyoruz. Milletimiz birlik ve beraberlik içinde. Herkes biliyor ki Türkler bu dünyada Müslümanların kalesi. Herkes dua ediyor, 'Biz de gidelim, savaşalım, hepimizi alsınlar.' diyorlar. Allah düşmanlarımıza fırsat vermesin." diye konuştu.

Balkanlıoğlu, şehitlerin ve gazilerin baştacı olduğunu ifade ederek, "Sizler bu vatan için canını ortaya koyan gazilerimiz, evladını şehit veren analarımız, kardeşlerimizsiniz, bu millete emanetsiniz. Bu yemeği tertip eden değerli belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum." dedi.

Etkinliğe, Vali Balkanlıoğlu'nun yanı sıra Serdivan Kaymakamı Muhsin Çatmadım, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mutlu Işıksı, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetim Derneği Sakarya Şube Başkanı Hayrettin Kaplan, daire amirleri, gaziler ve aileleri ile şehit yakınları katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sakarya'da Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna Yemek Verildi - Son Dakika


Advertisement