Sakarya´da Zincirleme Trafik Kazası - Son Dakika
Güncel

Sakarya´da Zincirleme Trafik Kazası

Sakarya´da Zincirleme Trafik Kazası

Başsağlığı Ziyaretine Gitmekte Olan Ailenin İçinde Bulunduğu Minibüsün de Karıştığı Zincirleme Kazada 2'si Ağır 11 Kişi Yaralandı. Araçta Sıkışanlar İtfaiye Ekiplerinin Uzun Çabaları Sonucu Çıkarıldı.

08.10.2010 05:20

Sakarya'nın Akyazı İlçesi yakınlarında meydrana gelen zincirleme tarfik kazasında, Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nden Karapürçek İlçesi'ndeki yakınlarına başsağlığı ziyaretine gitmekte olan ailenin içinde bulunduğu minibüsün de karıştığı zincirleme trafik kazasında 2'si ağır 11 kişi yaralandı. Araçta sıkışanlar itfaiye ekiplerinin uzun çabaları sonucu çıkarıldı.

Kaza bugün saat 16.00 sıralarında Akyazı İlçesi Batakköy Kavşağı'nda meydana geldi. Ankara Beypazarı'ndan aldığı sodayı Derince Limanı'na taşıyan Bahattin Yıldırım idaresindeki 34 YY 436 plakalı TIR ile, Gebze'den Karapürçek İlçesi'ndeki yakınlarına başsağlığı ziyaretine gitmekte olan Nurdan Parlayan idaresindeki 41 P 2472 plakalı minibüs ile çarpıştı. Çarpan araçlara daha sonra Adapazarı istikametinden Kuzuluk Beldesi istikametine gitmekte olan Süleyman Hilmi Şişman idaresindeki 34 ER 7886 plakalı kamyonet te çarpınca zincirleme kaza meydana geldi. Kazadan sonra tam anlamıyla can pazarı yaşandı. Araçlarda sıkışan yaralılar İtfaiye Müdürlüğü'ne bağlı kaza kırım ekibi tarafından kurtarıldı.

Kazada Ahmet Duman ve Halit Duman ağır yaralanırken, minibüste bulunan Ayşe Yılmaz, Ayten Demirkaya, Hamide Demirkaya, Feridun Karakaya, Aysel Aksoy,Yüksel Yılmaz, minibüs sürücüsü Nurdan Parlayan, kamyonet sürücüsü Süleyman Hilmi Şişman ve TIR şoförü Bahattin Yıldırım, Akyazı Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sakarya´da Zincirleme Trafik Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement