Sakaryalı Bürokrat Ankara'daki Gala Yemeği'nde Biraraya Geldi - Son Dakika
Güncel

Sakaryalı Bürokrat Ankara'daki Gala Yemeği'nde Biraraya Geldi

Sakaryalı Bürokrat Ankara\'daki Gala Yemeği\'nde Biraraya Geldi

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar; Ankara'da Atatürk Kültür Merkezi'nde Açılışı Gerçekleşen "Sakarya Tanıtım Günleri" Akşamı Sakarya Protokolü İle Ankara'daki Sakaryalı Üst Düzey Bürokrata Gala Yemeği Verdi.

23.09.2011 17:18

Türkiye ziraat odaları birliği (tzob) genel başkanı şemsi bayraktar; ankara'da atatürk kültür merkezi'nde açılışı gerçekleşen "sakarya tanıtım günleri" akşamı sakarya protokolü ile ankara'daki sakaryalı üst düzey bürokrata gala yemeği verdi.

Ankara Şan İskender Salonu'nda gerçekleşen yemeğe; Cumhurbaşkanı Genel Sekreteri Prof. Dr. Mustafa İsen, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Ayhan Sefer Üstün, Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, , Demiryol-iş Sendikası Genel Başkanı Ergün Atalay, Türk-İş Genel Başkanı Mustafa Kumlu, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Müşaviri Ekrem Yüce, Ankara Sakaryalılar Vakfı Başkanı İrfan Çelik, SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Adapazarı Şeker Fabrikası Genel Müdürü Naci Özavcı'yı, Sakarya eski Milletvekili Recep Yıldırım, Tür-iş eski Genel Başkanı Salih Kılıç, Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Kaynarca Belediye Başkanı Zennur Özel, Söğütlü Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan, Sakarya İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Yorulmaz, Sakarya Spor İl Müdürü Ömer Kalkan ve çok sayıda davetli katıldı.

Oldukça neşeli ve nezih bir ortamda geçen yemekte bir konuşma yapan Türkiye Ziraat Odaları Birliğin Sakaryalı Genel Başkanı Şemsi Bayraktar; Ankara'da Sakarya'yı tanıtmanın önemine değinerek, "Doğa güzellekleri, kültürel özellikleri bakımından Türkiye'nin en güzel şehri olan Sakarya'nın Ankara'da tanıtılması bizimiçin çok önemlidir. Bu vesileyle, düzenlediğimiz Gala yemeğine katılan herkeze teşekkür ederim" dedi. (Levent CANDAN/

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sakaryalı Bürokrat Ankara'daki Gala Yemeği'nde Biraraya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement