Samsun'a Hayran Kaldılar - Son Dakika
Güncel

Samsun'a Hayran Kaldılar

Samsun\'a Hayran Kaldılar

Bölge müdürleri istişare toplantısı kapsamında Samsun'a gelen İhlas Haber Ajansı (İHA) Genel Müdürü Thomas Bonifield, Genel Müdür Yardımcıları Hamit Arvas, İsmail Ballı ve bölge müdürleri Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne ait Samsunum 1 isimli gemi...

06.09.2012 18:33

Bölge müdürleri istişare toplantısı kapsamında Samsun'a gelen İhlas Haber Ajansı (İHA) Genel Müdürü Thomas Bonifield, Genel Müdür Yardımcıları Hamit Arvas, İsmail Ballı ve bölge müdürleri Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne ait Samsunum 1 isimli gemi ile Karadeniz'de tur attı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın da iştirak ettiği gezide önce gemi ile deniz turu atan kafile, daha sonra Kurtuluş Yolu, Bandırma Gemisi, Amazon Koyü ve sahil şeridinden oluşan gezi turu yaptı. Başkan Yusuf Ziya Yılmaz gezi sırasında İHA kafilesine Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları hakkında geniş bilgi verdi.

Genel Müdür Thomas Bonifield, Genel Müdür Yardımcıları Hamit Arvas ve İsmail Ballı, genel merkez birim müdürleri ve bölge müdürleri, Samsun'u denizden görme fırsatı buldu. Geziye katılan Thomas Bonifield ve bölge müdürlerine Samsun'u anlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun'un tarihi ile ilgili bilgiler verdi. Gemi turunun ardından kafileyi Kurtuluş Yolu'na götüren ve Mustafa Kemal'in Samsun'a çıkış yaptığı Tütün İskelesi hakkında bilgi veren Yılmaz, burada oluşturdukları kompozisyonu misafirlere anlattı. İHA kafilesine Bandırma Vapuru'nu da gezdiren ve misafirleri bilgilendiren Başkan Yılmaz, Amazon Köyü hakkında da geniş açıklamalarda bulundu, kafileyi burada otobüsten indirerek Amazon Köyü'nü gezdiren Başkan, Atakum Sahil Yolu üzerinden misafirleri Atlı Spor Tesisleri'ne götürdü. Samsun'a hayran kalan İHA ekibi adına bir açıklamada bulunan Genel Müdür Thomas Bonifield, daha önceki dönemlerde zaman zaman görev gereği Samsun'a geldiğini, ancak Samsun'un son yıllarda baş döndüren bir hızla değişim ve dönüşüm yaşadığını gördüğünü ifade etti. Thomas Bonifield, "Samsun çok güzel bir şehir, Böylesine güzel hizmetlere imza attığı için Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı tebrik ediyorum. Bize gösterdiği yakın ilgiden dolayı ekibim adına ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ise İHA ekibini bölge müdürleri toplantısını Samsun'da yapmasından dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, "Bu vesile ile böyle kaliteli bir ekip ile tanışmaktan, onlara çok kısa süreli de olsa kentimizi tanıtma fırsatı bulmaktan büyük keyif aldım" diye konuştu.

Geziye İHA Genel Müdür Yardımcısı Thomas Bonifield, Genel Müdür Yardımcıları Hamit Arvas, İsmail Ballı, genel merkez birim müdürleri ve İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Gaziantep, Bursa, Antalya, Erzurum, Kocaeli, Kayseri, Trabzon, Diyarbakır, Van, Erzurum, Trakya, Aydın, Çorum, Konya ve Samsun bölge müdürleri katıldı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement