Samsun - Yarım Saat Arayla İki Lokantayı Yakanlar Gözaltına Alındı - Son Dakika
Güncel

Samsun - Yarım Saat Arayla İki Lokantayı Yakanlar Gözaltına Alındı

Samsun - Yarım Saat Arayla İki Lokantayı Yakanlar Gözaltına Alındı

Yarım saat arayla iki lokantayı yakanlar gözaltına alındıSAMSUN'da 47 yaşındaki Cemal Koloğlu'na ait iki lokantayı yarım saat arayla benzin döküp yaktıkları iddia edilen 38 yaşındaki Mehmet Aytaç E. ile 23 yaşındaki Burak A., polisin takibi sonucu yakalandı.

11.05.2016 16:37

Yarım saat arayla iki lokantayı yakanlar gözaltına alındı

SAMSUN'da 47 yaşındaki Cemal Koloğlu'na ait iki lokantayı yarım saat arayla benzin döküp yaktıkları iddia edilen 38 yaşındaki Mehmet Aytaç E. ile 23 yaşındaki Burak A., polisin takibi sonucu yakalandı.

Olay iki gün önce meydana geldi. İddiaya göre motosiklet kullanan ve yüzü kar maskeli olan bir kişi, merkez İlkadım İlçesi Kazım Karabekir Mahallesi'ndeki Cemal Koloğlu'na ait lokantaya, sabaha karşı saat 02.30 sıralarında pet şişe içindeki benzini dökerek ateşe verip kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Yangın sonrası işyerinde hasar meydana geldi. Bu olaydan yarım saat sonra yine Cemal Koloğlu'na ait merkez Atakum İlçesi Denizevleri Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerindeki lokantanın önüne otomobil ile gelen ve yine yüzleri kar maskeli olan iki kişi, buraya da yanlarında getirdikleri pet şişe içindeki benzini dökerek ateşe verip olay yerinden kaçtı. Yangın olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken işyerinde hasar meydana geldi.

Her iki olayla ilgili soruşturma başlatan polis, olay yerlerinin yakınındaki ev ve işyerlerinin güvenlik kameraları görüntülerinden motosiklet ile otomobilin plakasını tespit etti. Plakadan yola çıkan polis dün olayı gerçekleştirdiği öne sürülen Mehmet Aytaç E. ve Burak A.'yı gözaltına aldı. Polisteki ifadelerinde suçlamayı kabul etmeyen iki şüpheli bugün adliyeye sevk edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Samsun - Yarım Saat Arayla İki Lokantayı Yakanlar Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement