Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Ateş: Alanyaspor Yenilgisini Telafi Edeceğiz - Son Dakika
Güncel

Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Ateş: Alanyaspor Yenilgisini Telafi Edeceğiz

Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Ateş: Alanyaspor Yenilgisini Telafi Edeceğiz

Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, "Kardemir Karabükspor'u mağlup ederek Alanyaspor yenilgisini telafi etmek istiyoruz.

22.10.2015 10:13

Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, " Kardemir Karabükspor'u mağlup ederek Alanyaspor yenilgisini telafi etmek istiyoruz. Bunu başaracağımıza da inanıyorum" dedi.

PTT 1'nci Lig ekiplerinden Samsunspor, bu hafta sonu oynayacağı Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'nde yaptığı çalışma ile sürdürüyor. Çalışmalarda tempoyu bir an olsun düşürmeyen Teknik Direktör Ümit Özat, savunma hattı ile özel olarak ilgileniyor. Oyuncularına sürekli uyarılarda bulunan teknik adam, Alanyaspor maçındaki hataların tekrarlanmamasını istedi. Antrenmanları yakından takip eden kırmızı beyazlıların Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş'de çalışmaların son derece olumlu geçtiğini söyledi.

Alanyaspor deplasmanında beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını vurgulayan Metin Ateş, şöyle konuştu.

"Alanyaspor'a son saniye golü ile 3-2 mağlup olarak ligdeki ilk yenilgimizi aldık. Bu durum moralimizi bozsa da çabuk toparlandık. Hafta başından bu yana yapılan çalışmalarda futbolcuların son derece istekli ve hırslı görüntüleri bizi memnun etti. Kırmızı kart cezalısı Kone ile sarı kart cezalısı Hasan Kılıç bu hafta takımdaki yerlerini alamayacak. Ancak onların yerine forma giyecek isimlerin de üzerlerine düşeni yapacağına eminim. Amacımız taraftarlarımızın da desteği ile Karabükspor karşısında sahadan 3 puanla ayrılmak ve Alanyaspor yenilgisini telafi etmek. Bunu başaracağımıza da inanıyorum."

- Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Ateş: Alanyaspor Yenilgisini Telafi Edeceğiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement