Sanatçı Duygusal Anlar Yaşadı - Son Dakika
Güncel

Sanatçı Duygusal Anlar Yaşadı


Sanatçı Duygusal Anlar Yaşadı

Celile Toyon'a "Yılın Sanatçı Annesi" Ödülü Verildi

09.05.2011 09:44

Tiyatrokare'nin yaklaşık 2 yıldır aralıksız devam eden "Leyla'nın Evi" adlı oyundaki rolüyle Vasıf Öngören ödülüne layık görülen Celile Toyon'a bir ödül de Küçükçekmece Belediyesi'nden geldi. Anneler Günü dolayısıyla hem sanatçı, hem anne olan yılların usta oyuncusu Celile Toyon'a "Yılın Sanatçı Annesi" ödülü verildi.

İki yeni tiyatro salonu ile birlikte üç kültür merkezi ve tiyatroya sahip olan Küçükçekmece Belediyesi tarafından verilen ödülle ilgili olarak Celile Toyon, "Yıllardır anne rolleriyle sahnede ve ekranlarda oldum… Kimi rollerde Leyla'nın Evi'ndeki gibi annelik duygularıyla hareket eden bir kadın, kimisinde de bambaşka ve şaşırtan anneyi oynadım Çınar Ağacı filmindeki gibi. Gerçek hayatta ise oğlum Emek'le anneliğin en tatlı anlarını yaşadım. Ve şimdi ilk kez oynadığım anne karakterlerinin yanı sıra çok kutsal olan gerçek "annelik" vasfımla layık görüldüğüm bu ödül beni çok duygulandırdı" dedi.

Yılların usta oyuncusu Celile Toyon, hem Tiyatrokare'nin "Leyla'nın Evi", hem de Handan İpekçi'nin yönettiği "Çınar Ağacı" filmindeki başarısından dolayı verilen ödül ile ilgili olarak Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, "Celile Toyon, yıllarını tiyatroya adamış başarılı ve örnek bir sanatçı. Aynı zamanda örnek bir anne. Hem sanatçı kişiliği hem de bir anne olarak iki ağır sorumluluğu yıllardır başarı ile götürdüğü için kendisini bu ödüle layık gördük" dedi.

Başarılı sanatçı Celile Toyon'a "Yılın Sanatçı Annesi" ödülü, Sefaköy Kültür Merkezi'nde sanatçı, şair Sunay Akın ve Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay tarafından verildi…

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sanatçı Duygusal Anlar Yaşadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement