Sason'dan 15 Lise Öğrencisi Polonya'da - Son Dakika
Güncel

Sason'dan 15 Lise Öğrencisi Polonya'da

Sason\'dan 15 Lise Öğrencisi Polonya\'da

Sason Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde okuyan 15 öğrenci, Erasmus öğrenci hareketliliği 2. akış kapsamında Polonya'ya gitti.

29.05.2017 14:49

Sason Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde okuyan 15 öğrenci, Erasmus öğrenci hareketliliği 2. akış kapsamında Polonya'ya gitti.

Okul müdürü Cemal Çetin başkanlığında önceki gün Polonya'nın Krakow şehrine geçen öğrenciler, burada 15 gün sürecek gezi kapsamında 50 saat uygulamalı eğitim programına katılacaklar.

Müdür Çetin, yaptığı açıklamada, verilen eğitim sonunda öğrencilere tüm Avrupa'da geçerli sertifika verileceğini bildirdi.

Öğrencilerin ülkenin tarihi ve turistik mekanlarını gezdiğini aktaran Çetin, "Avrupa'dan birçok ülkeden de başta olmak üzere Almanya ve Fransa'dan da öğrenciler bu okulda Erasmus kapsamında eğitim almaktadırlar. Öğrencilerimiz burada bulunmaktan çok memnun oldu. Zaman buldukça, okul çıkışları ve hafta sonlarında öğrenciler tarihi Krakow kentini bol bol gezip eğlendiler. Güzel anlar geçiriyoruz. Bu programda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sason'dan 15 Lise Öğrencisi Polonya'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement