Sdp Müdahaleyi Protesto Etti - Son Dakika
Güncel

Sdp Müdahaleyi Protesto Etti

Sdp Müdahaleyi Protesto Etti

İstanbul'da, polisin Sosyalist Demokrasi Partisi (SDP) binasında bazı partilileri gözaltına alması Antalya'da protesto edildi.

12.06.2013 11:23

İstanbul'da, polisin Sosyalist Demokrasi Partisi (SDP) binasında bazı partilileri gözaltına alması Antalya'da protesto edildi.

Antalya Cumhuriyet Meydanı'nda Gezi Parkı olaylarını protesto eden eylemciler SDP'ye destek verdi. Attalos Heykeli önünde toplanan bir grup SDP'li, ellerinde döviz ve pankartlarla slogan atarak Cumhuriyet Meydanı'na doğru yürüdü. Partililer, meydandaki anıt önünde toplanarak bir süre slogan attı. SDP Antalya İl Yöneticisi Seray Ataş, partililer adına bir basın açıklaması yaptı. Ataş, basın açıklamasında İstanbul'da SDP binasına yapılan baskını protesto ettiklerini belirtti. Polisin yaptığı baskın sonucunda kapının balyozlarla kırılıp içeridekilere gaz sıkarak 70 kişiyi gözaltına aldıklarını söyleyen Ataş, şöyle konuştu: "Polis, özellikle SDP barikatı tarafına saldırmıştır. Cezaevi operasyonlarını aratmayan yeni şafak operasyonu ile büyük bir panik havası oluşturuldu. Ak koyun kara koyun oyunu

sergilenmiştir. Kara koyun olarak partimiz hedef alınmıştır. Gözaltı sayısı 70 civarındadır."

Gözaltına alınan SDP'lilerin serbest bırakılması gerektiğini ifade eden Ataş, "Halkımızı bu oyunu bozmak için Taksim Gezi Parkı direnişine davet ediyoruz" dedi.

Grup çadırdaki eylemcilerle birlikte bir süre slogan attıktan sonra olaysız

dağıldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sdp Müdahaleyi Protesto Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement