Şehit Ailesi Taziyeleri Kabul Etti - Son Dakika
Güncel

Şehit Ailesi Taziyeleri Kabul Etti

Şehit Ailesi Taziyeleri Kabul Etti

Şırnak’ın İdil ilçesinde şehit düşen Uzman Çavuş Musa Yılmaz’ın babası Ahmet Sultan Yılmaz, “Artık kardeşler arasındaki acı bitsin.

09.03.2016 15:58

Şırnak'ın İdil ilçesinde şehit düşen Uzman Çavuş Musa Yılmaz'ın babası Ahmet Sultan Yılmaz, "Artık kardeşler arasındaki acı bitsin. Musa'm son olsun" dedi.

Elazığ Belediyesi Başkanı Mücahit Yanılmaz, Vali Yardımcısı Üzeyir Yılmaz, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan ve İl Müftüsü Peyami Güngör, geçen hafta İdil'de şehit düşen Uzman Çavuş Musa Yılmaz'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Ziyarette mevlit okundu, dua edildi.

Şehidin babası Ahmet Sultan Yılmaz, oğlunun tüm İslam aleminin ve Elazığlıların şehidi olduğunu belirterek, "Bu acı artık son bulsun. Kardeşler arası acı bitsin. Musa'm son olsun. Ben şeker hastasıyım gözlerim görmüyor, daha fazla söyleyecek bir şeyim ve dayanacak halim yok" dedi.

"ANNELER AĞLAMASIN"

Şehidin annesi Saadet Yılmaz ise, başka kimsenin yüreğinin yanmasını istemediklerini belirterek, "Anneler ağlamasın. Bu yer ona haktı Allah'ta ona nasip etti. Oğlum şehit oldu, Allah'a çok şükür. Başka ciğerler yanmasın" diye konuştu. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehit Ailesi Taziyeleri Kabul Etti - Son Dakika


Advertisement