Şehit Ailesi Ve Gazileri Iftar Yemeği - Son Dakika
Güncel

Şehit Ailesi Ve Gazileri Iftar Yemeği

Şehit Ailesi Ve Gazileri Iftar Yemeği

Şehit Ailesi Ve Gazilere İftar Yemeği Veren Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, "Her Türlü Sıkıntılarınızda Yanınızda Olduğumu Beyan Ediyorum" Diye Konuştu.

13.08.2010 14:29  Güncelleme: 14:39

Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, şehit ailesi ve gaziler ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Paşafabrikası Kütük Evde düzenlenen yemeğe, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, eşi Makbule Ürgüp, Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği Başkanı Mustafa Hızal ile şehit ailesi ve gaziler katıldı.

İftar yemeğine ev sahipliği yapan Başkan Ürgüp, şehit ailesi ve gazilerin Ramazan ayını tebrik etti. Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği Başkanı Mustafa Hızal, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ün her zaman kendilerine özel bir önem göstermesi sebebiyle memnuniyetini belirterek, yakın alakadan dolayı teşekkür etti.

Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ise şehit ailesi ve yakınlarını iftar yemeğinde misafir etmekten şeref duyduğunu belirterek, katılımcıların Ramazan ayını tebrik etti.

Başkan Ürgüp, "İnşallah şehit ailesi olarak eşlerinizin, çocuklarınızın, babanızın veya kardeşlerinizin şefaatlerine nail olursunuz. Onlar, Allah yolunda vatan uğrunda canlarını feda ettiler. Aynı şekilde gazilerimiz de mukaddes değerlerimiz için mücadele ettiler. Bu büyük bir şereftir. Bu şeref herkese nasip olmaz.

Fani Dünya'da önemli olan bir şeyler yapabilmektir. Peygamberlere en yakın olanlar şehitlerdir. Sivas'ımız bütün bu değerleri bilen, bu değerlerle birlikte yaşayan, acısını tatlısını idrak edebilen güzel bir memlekettir. Böyle bir memlekette yaşamak bir lütuftur.

Böyle bir memleketin Belediye Başkanlığı'nı yapmakta büyük şereftir. Sizlerin dua ve desteklerine ihtiyacımız var. Sorumluluklarımızın farkındayız. Her türlü sıkıntılarınızda elimizden gelenler olduğu takdirde yanınızda olduğumu beyan ediyorum." diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şehit Ailesi Ve Gazileri Iftar Yemeği - Son Dakika


Advertisement