Şehit Osman Yıldız Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Şehit Osman Yıldız Son Yolculuğuna Uğurlandı

Şehit Osman Yıldız Son Yolculuğuna Uğurlandı

Şırnak Beytüşşebap'da düzenlenen saldırıda şehit olan er Osman Yıldız, gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı.

04.09.2012 18:21

Şırnak Beytüşşebap'da düzenlenen saldırıda şehit olan er Osman Yıldız, gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı. Şehit Yıldız'ın cenaze törenine İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in yanı sıra yüzlerce vatandaş katıldı.

Şırnak Beytüşşebap'da düzenlenen saldırıda şehit olan er Osman Yıldız için ikindi namazına müteakip Ataköy 5. Kısım Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Akif Hamza Çebi, kuvvet komutanları, çok sayıda askeri erkan ve yüzlerce vatandaş katıldı. Cenaze töreninde şehit babası Zafer Yıldız'ı ve anne Zeynep Yıldız'ı yakınları teselli etti. Cenaze töreninin ardından bir grup "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" şeklinde sloganlar atarak terörü lanetledi. Öte yandan polis, şehit cenazesinin çıktığı kapıdan vatandaşların geçmesine izin vermemesi üzerine kısa süreli gerginlik yaşandı.

İkindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından, şehit Osman Yıldız'ın cenazesi toprağa verilmek üzere Edirnekapı Şehitliği'ne götürüldü. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehit Osman Yıldız Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika


Advertisement