Selmanoğlu Koltuğunu Sena Şahin'e Bıraktı - Son Dakika
Güncel

Selmanoğlu Koltuğunu Sena Şahin'e Bıraktı

Selmanoğlu Koltuğunu Sena Şahin\'e Bıraktı

Süleyman Selmanoğlu koltuğunu Tevfik Yaramanoğlu İlköğretim Okulu Öğrencisi Sena Şahin'e devretti.

24.04.2012 08:28

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu koltuğunu Tevfik Yaramanoğlu İlköğretim Okulu Öğrencisi Sena Şahin'e devretti.

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'nu makamında ziyaret eden yeni Belediye Başkanı Sena Şahin'e Tevfik Yaramanoğlu İlköğretim Okulu Müdürü Muhammed Veysel Top, Öğretmen Ferhat Emre ile öğrenciler Emine İpek ve Batuhan Çelik eşlik etti.

Yeni Belediye Başkanı Sena Şahin, Başkan Selmanoğlu'na makama girişinde çiçek takdim ederken, Başkan Selmanoğlu ile bir süre sohbet etti.

Ziyarette Temizlik İşleri Müdürü Adnan Çiçek, Fen İşleri Müdürü Cahit İlhan, Park ve Bahçeler Müdürü Harun Reşit Polat, Zabıta Müdür Yardımcısı Mustafa Baştaş ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdür Yardımcısı Burhan Bulut'ta hazır bulundu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bugün başkanlık makamına oturan Sena Şahin, Belediye birim müdürlerinden de çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Birim Müdürleri belediye hizmetleri ile ilgili soruları cevapladı.

Başkanlık makamında dilek ve düşüncelerini ifade eden Sena Şahin: " Elazığ Belediyesi'nin eğitim öğreti faaliyetlerin verdiği destekten dolayı sizleri tebrik ediyorum. Okullar hayat olsun projesi kapsamında tüm okullarımız güzelleşiyor."

Okul Müdürü Muhammed Veysel Top ise okul hentbol takımının yıldızlar ve miniklerinin katılacağı turnuva için belediyeden destek istedi.

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ise Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 23 Nisan'ı sevgili yavrularımıza armağan ettiğini, bugünün sevgili çocuklarımız için bir bayram olduğunu belirterek açıklamasında şunları söyledi: "Başkanlık makamına oturan Sena Şahin okullar için yapılan düzenlemelerden bahsetti. Bizler Belediye olarak eğitim hizmetlerine desteğimizi sürdürüyoruz. Şehrin 37 mahallesinde çalışmalarımız eşit bir şeklide yürütüyoruz. Amacımız şehrimizin gelişmesine katkı sağlamaktır"

Gerçekleşen ziyaret sonrasında Başkan Selmanoğlu, Sena Şahin ile diğer öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Selmanoğlu Koltuğunu Sena Şahin'e Bıraktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement