Sevgililer Günü'nde 48 Çifte Toplu Nikah - Son Dakika
Güncel

Sevgililer Günü'nde 48 Çifte Toplu Nikah

Sevgililer Günü\'nde 48 Çifte Toplu Nikah

İzmir'de, Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde 48 çifte toplu nikah kıydı.

15.02.2013 13:46

İzmir'de, Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde 48 çifte toplu nikah kıydı. Çiftlerden birinin nikahı ise erken başlayan doğum nedeniyle, hastanede kıyıldı. Toplu nikah töreni sonrası tango gösterileriyle renklenen etkinlik, Suat Suna konseriyle sürdü.

Evlilik yıldönümlerini unutulmaz kılmak isteyenlerin nikah dairelerine koştuğu Sevgililer Günü'nde, Karabağlar İlçesi'nde 48 çift, toplu nikah töreniyle dünyaevine girdi. Ancak çiftlerlerden biri, erken başlayan doğum nedeniyle Ege Doğumevi ve Kadın Hastalıkları Hastanesi'ne gitmek zorunda kaldı. Toplu nikah törenine saatler kala 28 yaşındaki Pınar Altun ile 31 yaşındaki Mustafa Aydoğan'ın, 'Gülce' adını verdikleri bir kızları oldu. Başkan Kürüm ise genç çifte, sürpriz yaparak nikahlarını hastane odasında kıydı. Hastanenin Başhekim Yardımcısı Mennan Oktay'ın da şahitlik yaptığı törende Başkan Kürüm, mutluluk yaşayan çifti kutladı, bebeklerine uzun ve sağlıklı ömür diledi.

Hastanede kıyılan nikah sonrası, Bozyaka Kültür Merkezi Nikah Salonu'nda toplu nikah töreni gerçekleştirildi. Başkan Kürüm'ün nikahını kıydığı genç çiftlerin yanı sıra yıllardır birlikte yaşayan, bebek bekleyen, çocukları olan çiftler de bulunuyordu. Çiftlere bir ömür boyu mutluluk dileyen Kürüm, "Bundan sonraki hayatınızda birbirinize olan sevginiz, saygınız hiç eksik olmasın. Sevgililer Günü'nde aynı zamanda evlilik yıldönümünüzü de hatırlamış ve kutlamış olacaksınız" dedi.

CHP İlçe Başkanı Polat Manduz, Belediye Başkan Yardımcıları ve meclis üyelerinin de katıldığı törende Kürüm, çiftlerle birlikte düğün pastalarını kesti, hediyelerini verdi. Yapılan kura çekimi sonrası Müjde Akbulut ve Fırat Yavuz çifti ise Kuşadası'nda 4 günlük balayı tatiline gitmeye hak kazandı. Başkan Kürüm, toplu nikah törenlerine sponsor olup, katkıda bulunanlara da teşekkür ederek, plaket verdi. Etkinlik, pop müzik şarkıcısı Suat Suna konseriyle son buldu.

(AÖ/CK) - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sevgililer Günü'nde 48 Çifte Toplu Nikah - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement