Seydişehir Belediyesinden İftar Yemeğinde Bir İlk - Son Dakika
Güncel

Seydişehir Belediyesinden İftar Yemeğinde Bir İlk

Seydişehir Belediyesinden İftar Yemeğinde Bir İlk

Çat, Belde Belediye Başkanları, belde mahalle muhtarları, köy ve ilçe merkezinde görev yapan muhtarları kuğulu parkta düzenlenen iftar yemeğinde bir araya getirdi.

30.07.2013 10:51

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat Seydişehir' de bir ilki gerçekleştirerek Belde Belediye Başkanları, belde mahalle muhtarları, köy ve ilçe merkezinde görev yapan muhtarları kuğulu parkta düzenlenen iftar yemeğinde bir araya getirdi.

Düzenlenen iftar programına Belediye Başkanı Abdulkadir Çat', Belde belediye başkanlarının yanı sıra MHP ilçe başkanı Abdullah Söğüt, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Birim Müdürleri ile Belde Belediye Başkanları, Belde, köy ve ilçe merkezinde görev yapan muhtarlar katıldı.

Herkesin göreve geldiği görev süresince gerek köylerde, gerek kasabalarda gerekse Seydişehir'de vatandaşların daha kaliteli, daha sağlıklı, daha güzel, daha yaşanabilir ortamda hizmet almalarına yönelik yapmış oldukları hizmetlerin takdire şayan olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Abdulkadir Çat;" Bizde sizlere elimizden geldiği kadarıyla, imkanlarımızı sizlerle paylaşarak sıkıntılarımızda, dertlerinizde yanınızda olmaya çalıştık. Mutlaka bu manada bütün talepleri yerine getirebildiğimiz söylenemez, ama Seydişehir de göreve geldiğimiz günden bu yana ifade etmeye çalıştım, köy ve kasabalarıyla bir bütünlük içerisinde hareket etmeye çalıştık. Bu noktada ihtiyaçlarınızın giderilmesinde sizin temsil ettiğiniz tüzel kişilikler bazında vatandaşlara karşı sorumluluklarınızı yerine getirilmesi noktasında elimizdeki mevcut imkanları, her zaman sizlerle paylaştık. Mutlaka ifade ettiğim gibi bütün eksiklikleri bütün ihtiyaçlarınızı karşıyalabildiğimiz anlamına gelmez. Ama Allah biliyor ki herkese karşı eşit ve taleplerinize eşit mesafede yardımcı olmaya çalıştık "dedi.

Belediye'ye hacet kapısı olarak köyüne, kasabasına bir ihtiyaç için gelen vatandaşları, özelikle kanaat önderleri muhtarları incitmemeye çalıştıklarını belirten Başkan Çat;" bütün ihtiyaçlarınızı karşılayabildiğimiz anlamına gelmez. Ama bu konuda samimi olduk. Mevcut imkanlarımızı sizlerle paylaştık. Ne olacağı konusunda belirsizlik devam ediyor. Allah nasip ederse yeni dönem içerisinde birlikte köy ve kasabalarımızda, şehir merkezimize çok daha kaliteli hizmetler götüreceğiz. Zaman zaman bazı çevreler tarafından belli spekülasyonlar yapılıyor. Ben köylerimize ziyaretlerimizde, mahalle muhtarları ile yaptığımız görüşmelerimizde hep bunları ifade etmeye çalıştım. Seydişehir belediyesi mevcut imkanları yönüyle son derece zengin, son derece kaliteli, son derece donanımlı birimleri olan makine parkı genişliği yönüyle bir çok ilimizi hakikaten gölgede bırakacak imkanlara sahip bir ilçe. Ben inanıyorum ki yeni dönemde de kim olursa, biz olursak da aynı şekilde sizlerle birlikte elimizden gelen bütün imkanları bir ayrımcılık yapmadan hiçbir kimseye farklı gözle bakmadan siyasi orijini, düşüncesi, yaşam biçimi, özel hayatı ne olursa olsun Allah bize nasip ederse aynı düşünce içerisinde bu hizmet kervanını hep birlikte yürütmeye devam edeceğiz''şeklinde konuştu.

Özellikle köylere çok fazla bir şey yapamadıkları konusunda hassasiyetle duran Başkan Çat;" bu süreçte ben inanıyorum ki mevcut imkanlarımızı göz önüne aldığımız zaman iyi şeyler ortaya koymaya çalıştık. Sizlerin sıkıntılarında vatandaşlarımıza karşı sıkıntılarınızda sizlerin yanında olmaya çalıştık. Ben önümüzdeki görev süremizin sonuna kadar aynı duygu ve düşünce içerisinde olacağımıza yürekten inanıyorum. Hepinizden Allah razı olsun. Katılımlarınızdan dolayı. Bize bir şey düşerse yine biz sizlerle birlikteyiz. Her şey bir tarafa Seydişehir'in birliğine, beraberliğine Seydişehir'in büyümesine yönelik olarak köy ve kasabalarımızda şehir merkezimiz dahil olmak üzere bu konuda sizlerle birlikteyiz. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum ''dedi.

Yemek sonrası programa katılan belde belediye başkanları, belde mahalle muhtarları, köy muhtarları ve merkez mahalle muhtarları ile fikir alış verişinde bulunan başkan Çat gecede katılımcılara Seydişehirli Yardımcı Doçent Ayşe Değerli' nin Seydişehir Fiziki ve Sosyaekonomik yapısı adlı kitabı armağan etti.

İlk defa bir yemek organizasyonunda kendilerininde davet edilmesinden memnun olduklarını ifade eden Belde mahalle muhtarları, Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'ın kendilerine bir ilki yaşatmasından dolayı göstermiş olduğu duyarlılık ve nezaketten dolayı teşekkür ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Seydişehir Belediyesinden İftar Yemeğinde Bir İlk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement