Seydişehir Takımından Muhteşem Final - Son Dakika
Güncel

Seydişehir Takımından Muhteşem Final

Seydişehir Takımından Muhteşem Final

Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımı sezonu muhteşem finalle kapattı.

22.03.2013 09:16  Güncelleme: 10:00

Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımı 2012-2013 sezonunda oynadığı son maçta Kahramanmaraş Belediyesini 3-0 yendi.

Seydişehir Atatürk Spor Salonunda 20 mart 2013 çarşamba saat 14.00'de oynanan Sezonun son maçında Kahraman Belediyesini ağırlayan Seydişehir Belediyesi muhteşem bir finalle sezonu kapattı.

Son derece çekişmeli geçen Birinci setİ Seydişehir Belediyesi 25-23 tamamlayarak 1-0 öne geçti. İkinci setin bir ve ikinci teknik molalarına da önde giren Seydişehir Belediyesi setin sonuna kadar üstünlüğünü bozmadı ve bu seti de 25-19'luk skorla geçti.

Üçüncü sete gelindiğinde ilk iki seti almanın rahatlığı ve seyircinin de müthiş desteğini arkasına alan Seydişehir Belediyesi karşılıklı sayıların alındığı başa baş geçen bu seti de damgasını vurarak güçlü rakibine set vermedi . Kahramaraş Belediyesi'ni kendi evinde mağlup eden Seydişehir Belediyesi 2012-2013 sezonu 2.Lig B Grubundaki mücadelesini 6. sırada tamamladı.

Maçı izleyen Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat sporcu ve seyircilerle birlikte galibiyet sevincine ortak oldu. Başkan Çat yaptığı açıklamada; "Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımımız grubundaki güçlü takımlara ve 2. ligde ilk sezonu olmasına rağmen gösterdiği performansla sezonu başarılı bir şekilde tamamladı. Takımımızın oynadığı maçlarla ilçemizde sosyal ve sportif hayatın gelişmesine katkı sağladığımıza ve Seydişehir' de voleybolu sporu sevdirdiğimize inanıyoruz. Spora ve sporcuya verdiğimiz önem çerçevesinde İlçemizde sporun sevilmesi ve gelişmesi için elimizdeki sınırlı kaynakları seferber ediyoruz. Memleketimizin ismini en iyi şekilde temsil eden Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımımızı gayretinden ve sezon boyunca gösterdiği üstün performanstan dolayı tebrik ediyorum. Ayrıca Teknik kadroya, Spor Kulübü Yönetimine ve maçlarımızı izleyerek bizleri yalnız bırakmayan Seydişehirli Sporseverlere teşekkür ediyorum" dedi.

Hafta sonu yapılacak YGS sınavı nedeniyle hafta içi oynanan maçta salonu dolduran öğrenciler ve sporseverler yoğun tezahüratlarıyla takıma destek olurken maç sonrasında galibiyet coşkusunu takımla birlikte doyasıya yaşadılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Seydişehir Takımından Muhteşem Final - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement