Showtime Filmi - Son Dakika
Güncel

Showtime Filmi

Showtime Filmi

Showtime filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Showtime filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

01.07.2011 12:42

Los Angeles polis teşkilatında dedektif olarak görev yapan Mitch Preston (Robert De Niro) az konuşan ve sabırsız birisidir. İstediği tek şey işini doğru dürüst yapabilmek için kendi haline bırakılmaktır - tıpkı 20 yıldan fazla süredir çalıştığı gibi.

Devriye görevi yapan polis memuru Trey Sellars (Eddie Murpy) ise bambaşka birisidir. Gerçek bir polis olmak yerine, bir televizyon filminde polisi canlandıran aktör olmayı tercih edecek yapıdadır. Gündüzleri sokaklarda yankesicilerin peşinden koşanTrey, geceleri ise aynanın önünde silah çekme provası yapmakta ve hayatını tamamen değiştirecek büyük bir olayın olmasını beklemektedir.

Bir gece Trey gizli bir operasyona müdahele eder ve Mitch’in bir uyuşturucu çetesini yakalamasına istemeden engel olur. Daha sonra olay yerine gelen televizyon ekibi ve parlak spotlar Mitch’in kaçan şüphelileri yakalamasına engel olur.

Aylar süren çabasının boşa gittiğini gören Mitch bu duruma çok sinirlenir ve kameraya ateş eder. Nefret ettiği tek şey, herşeye burnunu sokan gazetecilerdir. Onlardan daha fazla nefret ettiği şey ise yoluna çıkan polis müsveddesi Trey’dir.

Bir gece önce düşüncesizce yaptığı hareket, ertesi gün gazetenin ilk sayfasında resminin çıkmasıyla sonuçlanır. Üstleri tarafından resmi olarak uyarılan Mitch bir anda medyanın ilgi odağı haline gelir. Aynı zamanda TV yapımcısı Chase Renzi’nin (Rene Russo) de dikkatini çeker.

Mitch ile ilgili bir programın çok iyi reyting yapacağını düşünen Renzi, muhabirlerini Mitch’in peşine takar. Renzi, polislerle ilgili canlı olarak yayınlanacak program yapmak ve Mitch’i televizyona çıkartmak istemektedir. Hayatta istediği son şey televizyona çıkmak olan Mitch, medyanın takibinden kurtulmak için bu teklifi kabul eder. Böylece programdan sonra tekrar işine devam edebilecek ve elinden kaçırdığı uyuşturucu satıcılarını yakalayabilecektir.

Kameralar karşısında nasıl davranacağını bilmeyen, rol yeteneğinden yoksun Mitch’in yanına etkileyici, konuşkan, kamera karşısında rahat davranabilen ve medyanın ilgisini çekecek birisi gerekmektedir. Renzi tam da bu tarife uyan birini bulur…Polis memuru Trey. Fakat Mitch’in Trey’i görmeye bile tahammülü yoktur. Böylece bu ikili televizyon tarihinin en büyük reality show’unda biraraya gelirler .

Bu Mitch için tam bir cehennemdir. Trey için ise rüyalarının gerçek olması demektir. Şimdi “Şov” zamanıdır.

Yönetmen: Tom Dey

Senaryo: Keith Sharon, Jorge Saralegui

Oyuncular: Dante Beze, Pedro Damián, Rene Russo, Eddie Murphy, Robert De Niro

Filmin Türü: Aksiyon, Komedi,

Orijinal Adı: Showtime

Yapım Yılı: 2001

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 0 dk.

Resmi Sitesi: www.showtimemovie.com

Vizyon Tarihi: 12.04.2002

Son Dakika Güncel Showtime Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement