Silahlı ve Bıçaklı Soyguncuları Kaçıran Büfe İşletmecisi Kadın O Anları Anlattı - Son Dakika
Güncel

Silahlı ve Bıçaklı Soyguncuları Kaçıran Büfe İşletmecisi Kadın O Anları Anlattı

Silahlı ve Bıçaklı Soyguncuları Kaçıran Büfe İşletmecisi Kadın O Anları Anlattı

Çanakkale'de akşam saatlerinde, işlettiği büfeye gelerek kendisini gasp etmek isteyen biri tabanca diğeri bıçaklı iki kişiyi, üzerlerine saldırarak kovalayan 40 yaşındaki Nur Yılmaz, "O anki deliliğimi ben de anlayamadım. Şoka mı girdim yoksa bir deli cesareti mi hiçbir fikrim yok" dedi.

19.01.2016 14:16

Çanakkale'de akşam saatlerinde, işlettiği büfeye gelerek kendisini gasp etmek isteyen biri tabanca diğeri bıçaklı iki kişiyi, üzerlerine saldırarak kovalayan 40 yaşındaki Nur Yılmaz, "O anki deliliğimi ben de anlayamadım. Şoka mı girdim yoksa bir deli cesareti mi hiçbir fikrim yok" dedi. Yılmaz, bu olayın kendisini korkutmadığını belirtti.

Çanakkale'nin en işlek yerlerinden biri olan Cevatpaşa Mahallesi Balıkesir Caddesi'ndeki Nur Yılmaz'a ait büfeye dün saat 19.00 sıralarında gelen, yüzlerini atkıyla kapatan A.A. ve arkadaşı M.M.G., tabanca ve bıçak tehdidiyle 300 TL parasını gasp etmeye çalıştı. Bu sırada hiç beklenmedik bir şekilde Yılmaz'ın üzerlerine yürümesi üzerine panikleyen iki şüpheli, kaçmaya başladı. Kaçarken havaya iki el de ateş eden iki şüpheli Şefik İnan Caddesi'nde polis tarafından yakalandı. Şüphelilerin silahından çıkan kurşunlardan birinin bir apartmanın ikinci katındaki dairenin oturma odası camına isabet ettiği belirlendi. Gözaltına alınan şüpheliler A.A. ve M.M.G., polisteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi.

"O ANDAKİ DELİLİĞİMİ BEN DE ANLAYAMADIM"

Büfenin işletmecisi Nur Yılmaz, güvenlik kamerasına da yansıyan olayda iki kişinin müşteri gibi geldikleri sırada işyerinde yalnız olduğunu belirterek yaşadıklarını şöyle anlattı:

"İçeri girip, arkadaki rafların olduğu bölüme geçtiler. Bir süre sonra ise kasaya benim yanıma geldiler. Biri silahını çekerek bana doğrulttu. Şaşırdım. 'Sakın sesini çıkartma, senin için iyi olmaz, 300 lira ver' dediler. 'Sen ne diyorsun? Manyak mısın? Vermiyorum lan' deyip, üzerine saldırdım. Birinin yüzünü tırmalamışım ama farkında değilim. Daha önce hiç başıma böyle bir şey gelmemişti. Burası kendi işyerim ve saat 03.00- 04.00'e kadar durduğum oluyor. Yaşananlardan korkamadım. Allah da korkutmasın zaten. Yine aynı şekilde devam edip, işimin başında duracağım. O anki deliliğimi ben de anlayamadım. Şoka mı girdim yoksa bir deli cesareti mi hiçbir fikrim yok. Nasıl davrandığımın ben de farkında değilim. Karakola ifadeye gittiğim de 'Bunları nasıl yaptım' diyerek, ben de şaşırdım. Hala şoktayım" dedi. - Çanakkale

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Silahlı ve Bıçaklı Soyguncuları Kaçıran Büfe İşletmecisi Kadın O Anları Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement