Silopi'de İşadamı Öğretmenlere Çiçek Dağıttı - Son Dakika
Güncel

Silopi'de İşadamı Öğretmenlere Çiçek Dağıttı

Silopi\'de İşadamı Öğretmenlere Çiçek Dağıttı

ŞIRNAK'ın Silopi ilçesinde yaşayan işadamı Mehmet Bilen, Öğretmenler Günü nedeniyle ilçe merkezi, belde ve köylerdeki okulları gezerek, öğretmenlere çiçek verdi.

24.11.2017 14:26

ŞIRNAK'ın Silopi ilçesinde yaşayan işadamı Mehmet Bilen, Öğretmenler Günü nedeniyle ilçe merkezi, belde ve köylerdeki okulları gezerek, öğretmenlere çiçek verdi.

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ilçede görev yapan öğretmenlere yönelik etkinlik düzenleyen işadamı Mehmet Bilen, ilçe merkezi, belde ve köylerdeki okulları ziyaret etti. İki gündür ziyaret ettiği okullarda öğretmenleri kutlayan Bilen, kırmızı karanfil verdi. Öğretmenler çiçekler için Mehmet Bilen'e teşekkür etti.

Öğretmenlerin çok zor koşullar altında fedakarca görev yaptığını belirten Bilen, "24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla okullarımıza giderek öğretmenlerimize çiçek dağıttık. Personellerimizle öğretmenlerimize ulaşmaya çalıştık. Onlar zor koşullar altında bile fedakarca görev yaptıkları için böyle bir etkinlik yaptık. Onları sevindirmek istedik. Bu maksatla böyle etkinlik düzenledik" dedi.

- Şırnak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Silopi'de İşadamı Öğretmenlere Çiçek Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement