Şimşek'ten Sosyal Sorumluluk Projesi - Son Dakika
Güncel

Şimşek'ten Sosyal Sorumluluk Projesi

Şimşek\'ten Sosyal Sorumluluk Projesi

"Selim ve Arkadaşları Trafikte" konulu çizgi animasyon filminin sponsoru oldu.

14.05.2012 15:22

Selim ve Arkadaşları Trafikte…

Şimşek Bisküvi, Karaman İl Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve trafik kurallarının çocuklara öğretilmesini hedefleyen "Selim ve Arkadaşları Trafikte" konulu çizgi animasyon filminin sponsoru oldu.

"Selim ve Arkadaşları Trafikte" isimli animasyon film projesi, çocukların en temel trafik kurallarını sıkılmadan, çizgi film kahramanlarının başından geçen olaylar sırasında öğrenmelerini amaçlayan bir proje. 38 dakikalık film boyunca, filmin kahramanları olan Selim, Ece ve Burcu çocukları hem eğlendiriyor, hem de trafik kuralları hakkında bilgilendiriyor.

Filmin ilk gösterimi 7 Mayıs 2012 Pazartesi günü, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer'in katılımıyla Piri Reis Kültür Merkezi'nde yapıldı. Bakan Dinçer; "Bizim çok güçlü bir şekilde trafik kültürünü geliştirmeye ve insanlarımızı bu konuda bilinçlendirmeye ihtiyacımız var. Bunun temelinde sevgi, saygı, insanlar arası iletişim ve kurallara uyma gibi çok temel insani ve kültürel değerler yatıyor. Bu tip çalışmalar gelişim sürecine ciddi bir katkı sağlayacak. Karaman Emniyet Müdürlüğümüze, sponsor firmamız Şimşek ve bu filme katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Trafikte yaşanan problemlerin büyük çoğunluğunun eğitim eksikliğinden kaynaklandığını söyleyen Şimşek Bisküvi Genel Müdürü Erol Şimşek ise;

"2 bin 500 adet hazırlanan bu animasyon filmiyle amacımız çocukların trafik kurallarını daha kolay ve eğlenerek öğrenmelerine yardımcı olmak. Film emniyet müdürlüğümüz aracılığıyla Türkiye çapındaki bütün okullara dağıtılacak ve çocuklar izleyecek" diye konuştu.

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, çizgi animasyon filmine maddi olarak katkıda bulunarak sponsorluk yapan Şimşek Bisküvi Genel Müdürü Erol Şimşek'e bir teşekkür plaketi verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şimşek'ten Sosyal Sorumluluk Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement