Siyaset Akademisi Başladı - Son Dakika
Güncel

Siyaset Akademisi Başladı

Siyaset Akademisi Başladı

AK Parti Ar-Ge Başkanlığı tarafından yürütülen AK Parti Siyaset Akademisi kalabalık bir katılımla başladı.

31.03.2012 22:01

Siyaset Akademisinin ilk gününde Ak Parti Elazığ İl Başkanı Mahir Sönmez,

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hamit Emrah Beriş, Gazi ve Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ebubekir Sofuoğlu, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Ali Dursuner,Kadın Kolları Başkanı,çok sayıda partili ve katılımcılar hazır bulundu.

Ak Parti Elazığ İl Başkanı Mahir Sönmez bir konuşma yaparak; Siyaset Akademisi Genel Başkan ve Başbakanımızın talimatıyla Genel Merkez AR-GE Merkezi Başkanlığı tarafından başlatılan Dünyaya örnek olmuş bir uygulamadır,Siyaset Akademisi ile siyaset ile ilgili insanların birikimi ve donanımıyla bir lider kazandırmayı amaçlamaktadır.Ülkemizde siyaset artık klasik bir anlayışla yapılmamaktadır değişen dünya içerisinde siyaset uygulamaları ve hizmet beklentileri de değişip gelişti biz siyaseti millet için ve hizmet için yapmayı hedefledik bundan dolayı da milletimize hizmeti en güzel şekilde nasıl yapabiliriz, milletimizi nasıl daha iyi anlayabiliriz gayreti içerisindeyiz. Millete en iyi hizmeti sunmak için en iyi birikime,en iyi tecrübeye ve en iyi donananıma sahip olmamız gerekir işte siyaset akademisi bir yandan siyaset dünyamıza yeni isimler kazandırmak bir yandan da partimizde görev alan arkadaşlarımızı yetiştirip kendilerini daha donanımlı hale getirmektir dedi.

Sönmez, Siyaset Akademisi kapsamında akademisyenlerden değerli gazetecilere, yazarlardan siyasi uzmanlara kadar kendi alanında bilgi sahibi olan bir çok isim ağılayacağız. Bizler yerel siyasete yeni boyutlar kazandırmak ve standartları değiştirmek amacıyla var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz uygulamalarda da görülüyor ki güzel sonuçlar aldık dedi.

Elazığ'ın Büyükşehir olma konusuna da değinen Sönmez, son birkaç gündür tartışmaları devam eden Elazığ'ın Büyükşehir olma meselesi yanlış ve tutarsız söylemlerle devam etmektedir özellikle Ak Parti M.Vekillerinin ve Ak Partinin Elazığ Büyükşehir olmasını istemiyor düşünceleri ve söylemleri gerçekle uzaktan yakından alakalı değildir, öyle ki Ak Partinin Elazığ'a yapmış olduğu hizmetlerin herkes farkındadır Ak Parti döneminde Elazığ'a yapılan hizmetlerin Muhalefet Partileri " Hayal dahi edememiştir, rüyalarında bile görememişlerdir" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Siyaset Akademisi Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement