Smart Play Miniklerin Ayağını Yerden Kesecek - Son Dakika
Güncel

Smart Play Miniklerin Ayağını Yerden Kesecek

Smart Play Miniklerin Ayağını Yerden Kesecek

Smart Play Çocuk Eğlence Merkezleri 10 Eylül'de başlayıp 10 Ekim'de sonlanacak olan bir çekiliş kampanyası düzenliyor.

13.09.2011 11:41

Türkiye genelindeki tüm Smart Play şubelerinde yapılacak kampanyada, toplam 10 adet akülü araba hediye edilecek. Tek seferde 25 TL ve katları tutarında harcama yapacak olan aile akülü araba çekilişine katılmaya hak kazanıyor.

Okul Kampanyası olarak tasarlanan kampanya miniklerin okul heyecanına heyecan katacak.

İstanbul, Bursa, Ankara, İzmir, Diyarbakır, Eskişehir ve Ordu illerindeki Smart Play Çocuk Eğlence Merkezleri'nde okul kampanyası olarak tasarlanan kampanya, miniklerin okul heyecanına ortak olacak.

Smart Play Çocuk Eğlence Merkezleri miniklerin eğlenmesini, eğlenirken öğrenmesini sağlarken saatlik çocuk teslim alma hizmeti de sunuyor. Binek oyuncaklarda, top havuzlarında, renkli labirentlerde özgürleşen minikler, akıllı oyunun keyfini çıkartıyor. Alışveriş merkezlerinin vazgeçilmezi olan Smart Play Çocuk Eğlence Merkezleri alanında uzman deneyimli ekibiyle sektördeki çizgisini 1997 yılından beri koruyor.

Önümüzdeki hafta okulların da açılmasıyla daha da ilgi görmesi beklenen kampanya hız kesmeden devam edeceğe benziyor. Çekiliş, 25 Ekim tarihinde Metro City AVM Smart Play Çocuk Eğlence Merkezi'nde halka açık olarak noter huzurunda gerçekleşecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Smart Play Miniklerin Ayağını Yerden Kesecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement