Souvenır 2010’u Masal Kahramanları Açtı - Son Dakika
Güncel

Souvenır 2010’u Masal Kahramanları Açtı

Souvenır 2010’u Masal Kahramanları Açtı

Her Yıl Egelilerin Özlemle Beklediği Ve Büyük İlgi Gösterdiği SOUVENIR 2010'u Masal Kahramanları Açtı.

17.12.2010 15:42  Güncelleme: 15:47

Her yıl Egelilerin özlemle beklediği ve büyük ilgi gösterdiği SOUVENIR 2010'u (21.Hediyelik Eşya Günleri) Masal kahramanları açtı. Açılış kurdelesini İzmir Vali Yardımcısı Nevzat Argun, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Sırrı Aydoğan, İzmir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu ve Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer kesti. İzmir Konak Belediyesi'nin Oyuncak ve Mask müzesi içinde özel bölümün yapıldığı Uluslararası İzmir Fuar Alanı'nda 198 firma ürünlerinin tanıtım ve satışına başladı.

2010 yılını uğurlamaya hazırlandığımız bu günlerde Egelilerin hediyelik bulma telaşına yine Gençiz Fuarcılık düzenlediği organizasyonla son verdi. SOUVENIR 2010 (21.Hediyelik Eşya Günleri) Uluslararası İzmir Fuar Alanı'nda Noel Baba ve masal kahramanları tarafından açıldı. Sektöründe kurumsal 198 firmanın stant açtığı fuar alanında hediyelik eşyalar görücüye çıktı.

Ahşap aksesuarlar, antika hediyelik eşyalar, bijuteri, çiçek, deri ve tekstil aksesuarları, elektronik eşyalar, ev tekstili, gıda, gümüş aksesuarlar, kırtasiye ürünleri, kitap, kozmetik, kristal ürünler, ofis aksesuarları, oyuncak, saat, seramik ürünler, tekstil ürünleri, yılbaşı süs eşyaları ve zücaciye gibi ürünlerin satışı ve tanıtımı yapılmaya başlandı. Vatandaşların kalite ve fiyat yönüyle binlerce ürünü karşılaştırarak kendisine en uygununu tercih edeceği SOUVENIR 2010 15 gün süreyle açık kalacak. Uluslararası İzmir Fuar Alanı'ndaki organizasyon sabah saat 11.00'den, akşam 22.00'ye kadar ziyaret edebilecek.

Noel Baba ile yerli ve yabancı masal kahramanları 31 Aralık akşamına kadar fuar alanında çocuklarla olacak. Çocuklar dilerlerse kendileri için oluşturulan özel oyun alanında gönüllerince eğlenecek. İzmir Konak Belediyesi'nin Oyuncak ve Mask Müzesi koleksiyonları oluşturulan farklı bir bölümde sergileniyor. Masklar SOUVENIR 2010 kapsamında İzmir'de ilk kez gösterime çıktı.

Hediyelik Eşyaların, oyuncak ve maskların ülkelerin önemli kültür mirasları olduğuna dikkat çeken Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, güzel organizasyonları hak eden Egeliler için hazırladıkları SOUVENIR 2010'un kesinlikle ziyaret edilmesi gerektiğini vurguladı. Gençer, "Her toplumun önemli hediyelik kültürü var.

Farklı bir veriş tarzı var. Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımıza Noel Babanın yanı sıra yerli ve yabancı farklı masal kahramanlarının olduğunu hatırlatmak istedik. Bunu animatör arkadaşlarımız sağlayacaklar. Kentimizin tam merkezinde tek çatı altında binlerce ürün vitrinlere çıktı.

Vatandaşlarımızın hediye seçmek için geçirecekleri saatleri hoş hatıralara dönüştürmek istedik. Alışveriş yaparken çocuklarıyla birlikte eğlenecekleri bir ortam oluşturduk. Gerek ziyaretçilerimiz gerekse katılımcılarımız açısından kaybedeni olmayan 21. Hediyelik Eşya Günleri'ni birlikte yaşayacağız. Sevdiklerini küçük yada büyük bir hediye ile gülümsetmek isteyenleri Uluslararası İzmir Fuar Alanı'na bekliyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Souvenır 2010’u Masal Kahramanları Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement