Söyleyene Bak! - Son Dakika
Güncel

Söyleyene Bak!

Söyleyene Bak!

Çeşme'de tatil yapan Naz Elmas, beach cluplara giden kızlara demediğini bırakmadı.

14.07.2012 13:02  Güncelleme: 13:27

Çeşme tatiline geç başlayan oyuncu Naz Elmas, gece kuzenleri ve arkadaş grubu ile Marrakech klübe geldi. Genç kızları anlayamadığını belirten Elmas, gösteriş için süslenip beach cluba geldiklerini söyledi.

Gündüzleri beach clublarda genç kızların yüzünde bir kilo makyaj olduğunu ifade eden Elmas, "Kızların hali çok kötü. Süslenip püslenip beach cluba geliyorlar. Topuklu ayakkabılar, lüks kıyafetler bütün gün gölgenin altında oturuyorlar. Ne denize giriyorlar ne de yüzüyorlar. Sırf gösteriş" dedi.

YAKINDA USTURA KEMAL'LE EKRANLARDA

Bu arada Haldun Sevel'in eserinden uyarlanan ve bir kabadayının öyküsünü anlatan 'Ustura Kemal' adlı dizinin çekimleri başladı. 1900'lerde geçen bir öykünün işlendiği, Oktay Kaynarca'nın 'Ustura Kemal'i canlandırdığı dizi; Heybeliada, Eyüp, İstanbul Erkek Lisesi gibi dizinin tarihi dokusuna uygun yerlerde çekiliyor. Dizide Oktay Kaynarca'ya Emre Kınay ve Naz Elmas eşlik ediyor.

Show TVde başlayacak olan dizi Çarşamba akşamları yayınlanacak.

Dizide Oktay Kaynarca, Emre Kınay gibi değerli isimlerin dışında giderek güçlenen kadroya Naz Elmas'ta eklenmişti.

Naz Elmas , milli mücadele döneminin anlatıldıgı Ustura Kemal'de Rum Meyhanesinde çalışan hayat kadınlarının başındaki Rum kadını Angel'ı canlandıracak.

Kaynak: DHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement