Sporculara Madalyalar Protokolden - Son Dakika
Güncel

Sporculara Madalyalar Protokolden

Sporculara Madalyalar Protokolden

19 Mayıs kutlamaları kapsamında düzenlenen spor müsabakalarında dereceye giren öğrencilere madalyalarını ilçe protokolü taktı.

23.05.2013 16:02  Güncelleme: 16:06

Gebze'nin başarılı sporcularına madalya

TÖRENE GENİŞ KATILIM

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Haftası kutlamaları kapsamında düzenlenen spor müsabakalarında dereceye giren sporculara ödülleri düzenlenen törenle takdim edildi. Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi Salonu'nda yapılan törene Gebze Kaymakamı Salih Karabulut, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Garnizon Komutanı Binbaşı Mustafa Bulut, İlçe Emniyet Müdürü Abdülkadir Demir, Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintımar, İlçe Gençlik eve Spor Müdürü Mücahit Sak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakkı Özgür, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi komisyon üyesi Derya Aydıner ve tiyatro sanatçısı Enis Fosforoğlu katıldı.

YAZ SPOR OKULUNA DAVET

Açılış konuşmasının ardından kürsüye çıkan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker yaptığı selamlama konuşmasında, gençlerin ve çocukların kötü alışkanlıklardan sporla korunabileceğini söyledi. Her yaştan gencin bir spor dalıyla uğraşması gerektiğinin altını çizen Başkan Köşker, Gebze Belediyesi olarak kentte sporun gelişebilmesi için ücretsiz yaz spor okullarını düzenlediklerini söyledi. Her sene onlarca farklı branşta binlerce çocuğun ve gencin sporla tanıştığını dile getiren Başkan Köşker, "Sporsuz bir hayat, eksik bir hayattır. Çocuklarımızın sporla tanışması noktasında velilerimize ve yerel idarecilere önemli sorumluluklar düşüyor. Bu sorumluluk bilinciyle düzenlediğimiz yaz spor okullarımız kanalıyla Gebzeli evlatlarımızı sporun her dalıyla tanıştırıyoruz.

GEBZE'DE SPORA İLGİ ARTIYOR

Ücretsiz bu hizmetimizden yararlanmak isteyen tüm evlatlarımızı yaz spor okulumuza davet ediyorum" dedi. Başkan Köşker'in ardından selamlama konuşması yapan Gebze Kaymakamı Salih Karabulut ise, geleceğin teminatı olan çocukların sporla tanışmasının önemine değindi. Gebze'de düzenlenen gençlik haftası etkinlikleriyle, çocukların sportif faaliyetlere ilgisinin artacağına inandığını söyleyen Karabulut, organizasyonlarda emeği geçenleri kutladı. Tören, sporculara madalya ve kupalarının takdimi ile sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sporculara Madalyalar Protokolden - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement