Tek Katlı Evde Yangın Çıktı - Son Dakika
Güncel

Tek Katlı Evde Yangın Çıktı

Tek Katlı Evde Yangın Çıktı

Zonguldak’ta, tek katlı bir evde çıkan yangında ev tamamen yandı.

27.01.2014 13:55

Zonguldak'ta, tek katlı bir evde çıkan yangında ev tamamen yandı.

Edinilen bilgiye göre, Mithatpaşa Mahallesi'nde çıkan yangında bir ev tamamen kül oldu. Çoğu yeri ahşap olan evde İsmail Gündoğar isimli bir kişinin yalnız yaşadığı öğrenildi. İsmail Gündoğar'ın komşularının fark ettiği yangına itfaiye ekipleri anında müdahale etmesine rağmen evin yapısı nedeniyle ev tamamen yandı. Derme çatma olan evde yangın sırasında kimsenin olmaması ise olası bir can kaybını önledi.

Komşulardan Ayşe Aksoy, "Evin bir anda yandığını gördüm ve itfaiyeye haber verdim. İtfaiye gelerek yangına müdahale etti. Yangın nasıl çıktı bilmiyorum. Ben gördüğümde ev yanıyordu" dedi.

Yine İsmail Gündoğar'ın komşularından Fatma Çelik ise, "Yangını gördüm, kapıya koştum, kapıyı kırdım, içeriye baktım. Evde kimse yoktu. Evde yaşayan İsmail Gündoğar yangından birkaç dakika önce evden çıkmıştı. Televizyonun yandığını gördüm. Yangının nasıl çıktığı konusunda bir fikrim yok. Herhangi bir patlama sesi duymadım. Bir patlama falan olmadı. Sadece alevleri ve evin yandığını gördüm" diye konuştu.

Öte yandan itfaiye tarafından, müdahale edilen yangının çıkış sebebini tespit için çalışma başlatıldı. Olay yerine gelen polis de görgü tanıklarının ifadesini alarak olayla ilgili soruşturma başlattı. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tek Katlı Evde Yangın Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement