Tek Seferde Tişört Katlayan Öğrenci, Bilgisayarına Kavuştu - Son Dakika
Güncel

Tek Seferde Tişört Katlayan Öğrenci, Bilgisayarına Kavuştu

Tek Seferde Tişört Katlayan Öğrenci, Bilgisayarına Kavuştu

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'dan tablet kazanan lise öğrencisi İrem Nur Yaşar'a hediyesi okulda teslim edildi.

08.01.2014 10:02  Güncelleme: 12:21

Beylikdüzü Aile Destek Merkezi'ne yardım kampanyası sırasında, tek seferde tişört katlayabildiği için Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'dan tablet kazanan lise öğrencisi İrem Nur Yaşar'a hediyesi okulda teslim edildi.

Kısa bir süre önce, Beylikdüzü Çok Programlı Lisesi öğrencilerinin Beylikdüzü Aile Destek Merkezi (BADEM) için düzenlediği bağış kampanyasında, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, tek seferde tişört katlama tekniği göstermiş ve bunu başarana bir tablet hediye edeceğini söylemişti.

Ödülü almaya hak kazanan 11. Sınıf öğrencisi İrem Nur Yaşar tabletini Beylikdüzü Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Coşkun Kaya'nın elinden aldı.

"Sosyal Medya Sayfalarımızda Yarışmaları Takip Edebilirsiniz"

İrem Nur Yaşar'ı okulunda ziyaret eden Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un söz vermiş olduğu tablet hediyesini öğrencilerin yanında İrem Nur'a teslim etti. Okul Müdürü Aytaç Özdemir'in de katıldığı hediye töreninde Sosyal İşler Müdürü Coşkun Kaya, belediyenin sosyal medya sayfalarında yarışmaların devam ettiğini, bu yarışmalara katılarak herkesin çeşitli hediyeler kazanabileceğini ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tek Seferde Tişört Katlayan Öğrenci, Bilgisayarına Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement