Tekirdağ'da 6 Yıldır Kayıp Olan Kızlar - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ'da 6 Yıldır Kayıp Olan Kızlar

Tekirdağ\'da 6 Yıldır Kayıp Olan Kızlar

Kayıp olarak aranan ve yapılan kazı çalışmalarında bir tanesinin kemiklerine ulaşılan kızlara ilişkin soruşturma kapsamında 5 kişi gözaltına alındı

31.10.2013 14:58

Tekirdağ'da, 6 yıldır kayıp olarak aranan ve yapılan kazı çalışmalarında bir tanesinin çene kemiğine ulaşılan kızlara ilişkin soruşturma kapsamında 5 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Meral Yapıcı ve Nefise Kıran'ın bulunmasına yönelik çalışma çerçevesinde soruşturmayı derinleştiren Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 2'si Çorlu'da olmak üzere 5 kişiyi gözaltına aldı.

Zanlıların, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Olay

Şarköy ilçesinde yaşayan Meral Yapıcı (19), 2007 yılında üniversite sınavına girmek için sınavdan birkaç gün önce Tekirdağ'daki akrabalarının evine gitmiş ve sınavdan önce arkadaşı Nefise Kıran (17) ile buluşmuş, iki genç kızdan bir daha haber alınamamıştı.

Olaya ilişkin çalışma başlatan Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kızların öldürülmüş olabileceği düşüncesiyle soruşturmayı derinleştirmiş ve yaptığı çalışma sonucunda kızların en son Tekirdağ'ın Beyazköy mevkisinde, deniz kenarındaki bir çiftlik evine gittikleri bilgisine ulaşmıştı.

Meral Yapıcı'nın dedesine ait Beyazköy'deki çiftlik evi ve denizdeki beton iskele etrafında arama ve kazı çalışması yapan polis, kayıp kızlara ait olduğu düşünülen kemik parçaları bulmuştu.

Bulunan çene kemiğinin, yapılan inceleme sonucu kayıp kızlardan Nefise Kıran'a ait olduğu belirlenmişti. - Tekirdağ

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tekirdağ'da 6 Yıldır Kayıp Olan Kızlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement